Et nytt og sammeslått digitalbyrå ser dagen lys når Confettig og Konsepthuset slår seg sammen i det som skal hete Ko & Co. Byrået skal bli et fullservice, digitalt responsbyrå og det blir Confetti-gründer Nina Hølke som blir leder av det nye selskapet.

Totalt vil det jobbe rundt 18 personer i Ko & Co men Hølke sier flere er på vei. Omsetningen i selskapet vil ligge på omtrent 30 millioner kroner.

- Vekst står som en sentral årsak til sammenslåingen, sammen med økt kompetanse, sier Nina Hølke til Kampanje.

- Hvorfor slår man byråene sammen?

- Det er en «perfect match». På den ene siden har vi Confetti med sin rådgivning- og konsulentvirksomhet innenfor media, analyse og forretningsutvikling. På den andre siden har vi Konsepthuset med kompetanse innen digital markedsføring på alle plattformer og sitt sterke fokus på effektmåling, utvikling og design. Sammen blir vi et fullservicebyrå som hjelper deg fra start til slutt. Én kontakt gir våre kunder bedre oversikt, effektiv prosjektledelse, et fokus på resultat uavhengig av kanal, sier Hølke.

Hølke mener utviklingen inenfor de digitale kanalene har ført til at annonsørene kjøper tjenester av flere ulike selskaper.

- Det er bra fordi det har åpnet for at godt entreprenørskap og gode idéer blir en levevei for flere. Samtidig kan det bli mye administrasjon når man har spesialistfunksjoner knyttet til ulike plattformer, kanaler eller løsninger. Ko & Co tilbyr en samlet digital kompetanse. Dette er en sentral, strategisk leveranse, fordi vi tror at kanalene er underordnet, sier Hølke.

Konsepthuset og Confetti har en relativt lik bakgrunn. De har begge holdt på en god stund, og bygget seg opp til rundt 10 ansatte hver uten å hente inn finansielle investorer.

- Jeg synes noe av det mest spennende med vårt nye selskap er at vi samler alle disse dyktige menneskene med all den kompetansen i ett selskap og i ett lokale. Nå får vi muligheten til å bli unikt gode til å hjelpe våre kunder å manøvrere seg blant de stadig nye mulighetene som dukker opp i markedet, sier Jon Ragnar Steg, gründer og eier av Konsepthuset.

Steg går inn som ny styreformann i Ko & Co AS.

- Vi slår oss sammen fordi vi har genuint tro på at dette vil skape bedre resultater for våre kunder over tid, blant annet fordi vi nå kan tilby kundene mer komplette løsninger. Og økt etterspørsel fra våre kunder vil i sin tur skape videre vekst for oss. sier Jon Ragnar Steg.

I tillegg til Hølke og Steg har også Tomas Borgen Torgersen gått inn som partner og aksjonær i det nye selskapet.