Rune Bjerke har fått jobben med å lede juryen for Sponsor- og eventprisen 2018. Han er førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania og ga i fjor ut boken Eventledelse og sponsing. Bjerke er dessuten emneansvarlig for fordypningskurset Eventledelse, Sponsing og Digital kommunikasjon ved Høyskolen.

- Jeg er opptatt av å kunne dokumentere effekter og verdiskapning av investeringer i markedsføringsverktøy. Nå gleder jeg meg til å se på sponsing og event spesielt, sier Bjerke.

Også administrerende direktør Linda Nordheim i McCann og daglig leder Vegard Arntsen i analyseselskapet Sponsor Insight blir med i juryen.

- Det er første gang vi innlemmer reklamebransjen i juryen. Gjennom Linda Nordheim får vi dermed dekket et enda mer helhetlig markedssyn, med spons og event som naturlige deler av marketingmiksen. Samtidig får vi dra nytte av den enorme faglige kunnskapen til hedersprisvinneren Vegard Arntsen, sier Syversen.

Syversen er selv sponsorsjef i Tine. Den andre sponsoren i juryen er Norsk Tipping med sponsorrådgiver Thomas Johansen.

Camilla Bredesen stiller med spisskompetanse på event i juryen. Hun har uken gått fra mange års virke i Gyro til å bli seniorrådgiver i 6. Sans.

Objektsiden stiller med Rogaland Teater ved Kirsti Bjerva, som til daglig er salgs- og markedssjef ved Rogaland Teater – i tillegg til at hun sitter i Sponsor- og Eventforeningens styre, samt Gunn Inger Røkke Ruud som er teamleder næringsliv og major donors i Kirkens Nødhjelp.

- Juryen skal totalt sett inneha kompetanse, vilje og evne til kunne vurdere, nominere og kåre de beste vinnerne. Hver enkelt bringer dessuten med seg meget nyttig erfaring fra tidligere posisjoner – i tillegg til sine nåværende stillinger. Nå har vi et team som står til gull, sier Syversen.