Fra 1.oktober går mediebyrået PHD inn som ny samarbeidspartner for Markedsføringsforeningen i Oslo (MFO).

- MFO har hatt kraftig vekst de siste årene og vi trenger bistand i arbeidet vårt videre. Vi har derfor knyttet til oss en rekke sterke aktører i bransjen. Våre samarbeidspartnere bistår oss i videreutviklingen av drift og vekst i MFO, og gjør også at vi utvider vårt kontaktnettverk og har tilgang til bedre innhold til medlemmene våre, sier daglig leder i MFO, Anna Hvinden.

Ledende arena i 102 år
Hvinden sier at det er viktig for MFO å kunne tilby et faglig sterkt og variert program til medlemmene. Målet for MFO er at den stadig voksende medlemsmassen skal få presentert de siste og viktigste trendene innen alle aspekter av markedsføringsfaget. Markedsføringsforeningen i Oslo har det siste året eksperimentert med ulike formater på sine arrangement.

Les også: Medlemsrekord og nytt styre i MFO.

- Vi har lenge hatt lyst til å få et tettere nettverk inn mot innsikt, medieplanlegging og -innkjøp. PHD er et spennende, internasjonalt byrå med et godt nettverk, både internt og eksternt. Vi liker deres tanke om å ”find a better way” – det er helt klart noe vi kjenner oss igjen i MFO også. Våre medlemmer søker ofte til MFO for inspirasjon og informasjon om hvordan man kan gjøre jobben litt bedre, hver dag. I et stadig mer komplekst medielandskap ønsker våre medlemmer hjelp med hvordan man kan jobbe rett for sin merkevare – og dette kan PHD bidra med, sier Hvinden.

Ny arena
Administrerende direktør i PHD, Marie-Louise Alvær, ønsker i større grad å møte bransjen der den er, og vil bidra inn i arbeidet og videre vekst for MFO. 

- MFO har hatt en imponerende utvikling den siste tiden og har blitt en spennende møteplass for norske markedsførere og kommunikasjonsbransjen. MFO vil være en sparringspartner i diskusjoner om aktuelle temaer, og en arena der vi kan få direkte input på tema og problemstillinger som opptar fagfolk så vel som praktikere i mange ulike bransjer. Dessuten har MFO-organisasjonen en faglig nysgjerrighet og kreativ grunntone vi liker, og som harmonerer godt med våre verdier, sier Alvær.