Vitusapotek er Norges nest største apotekkjede med over 320 apoteker spredt over hele landet. Nå har de valgt WAL som sitt nye mediebyrå.

- Da vi begynte å sondere markedet og inviterte til mediebyråpitch, var WAL en 
spennende aktør inn i miksen med mer etablerte byrågrupperinger. Vi hadde jo fått med oss at det var mye som skjer hos WAL om dagen, og etter å ha blitt presentert for deres strategisk tenk, arbeidsmetodikk og ikke minst folka i byrået ble vi overbevist om at vi var en god match. Vi har allerede hatt oppstartsworkshop, og er godt i gang med de første briefene, så vi har hatt en god start, forteller Tonja Pritchard, markedssjef i Vitusapotek, i en pressemelding.

Overfor Kampanje legger hun til at de dermed avslutter et over åtte år langt samarbeid med Dentsu.

- Vi har hatt mange fine år der med gode leveranser, men tiden ble moden for et bytte. Vi gleder oss nå over spennende tider med WAL på laget, sier hun.

WAL har satt seg et ambisiøst mål for samarbeidet.

- Klart det er gøy å vinne en så spennende kunde, innenfor en kategori med stort 
potensiale sier rådgiver i WAL, Christoffer Nergård.

- Vi vet at en stor utfordring i kategorien er at for få tenker over hvilket apotek de besøker. Vårt mål er å få folk til å si at de stikker innom Vitusapotek, ikke bare «apoteket».

På bildet foran fra venstre: Helen Felde (head of marketing), Margrete Nystog (loyalty specialist), Tonja Pritchard (marketing manager), Solveig Rikheim (digital marketing manager), Jan Erik Balstad (campaign manager), Christoffer Nergård (rådgiver WAL).

 Bak fra venstre: Sigmund Malkenes (rådgiver WAL), Abhijeet Singh (marketing and e-com analyst), Martine O. Eliassen (media manager WAL), Andrea Weiergang (loyalty manager), Anniken Døvle (rådgiver media WAL)