...

To ganger Mediacom i finale

Mediacom møter OMD i finalen i Mediestrategiprisen.

Knut Kristian Hauger
Knut Kristian Hauger Profil E-post
Publisert 13.10.2011 kl 07:52 Oppdatert 13.10.2011 kl 13:42

Tips en venn på e-post:

I fjor gikk «Mediestrategiprisen» til mediebyrået Starcom og reklamebyrået McCann for lanseringen av kampanjen til Maarud Proviant. I finalen møtte Starcom konkurrenten Mediacom, og det er nettopp disse to mediebyråene som har dominert prisen de siste tre årene.

Men til årets finale finner en ikke Starcom. Byrået til Peder Mittet var på juryens shortlist til årets kåring, men nådde til slutt ikke helt opp med sin jobb for Kraft Foods.

Les også: La Mote i mediefinale

I finalen denne gangen er det klart for Mediacom og OMD. Mediacom kan i tillegg skilte med to arbeider i finalen hvorav begge på en eller annen måte er jobber for Tine. Det er også tredje året på rad at Mediacom er i finalen.

- Selvsagt er vi stolte av å være finalister i Mediestrategiprisen for tredje år på rad. Dette er et resultat av veldig flinke folk i Torggata 5, et godt samarbeid med byråer, kunder og medier – og et vedvarende fokus på å klare å fortelle hverandre hva problemet var, hva vi gjorde med det og hva resultatet ble. Det lærer vi mye av, alle sammen! sier Ruben Søgaard, administrerende direktør i Mediacom, til Kampanje.

- Jobbene for Snøfrisk og Yt representerer to relativt ulike kommunikasjonsutfordringer og -løsninger, så det er jo hyggelig å se at en finale rommer såpass forskjellige bidrag, sier Ruben Søgaard, administrerende direktør i MediaCom til Kampanje.

- God utvikling
Når Mediestrategiprisen deles ut under Mediaforums Fagkonferanse i Strømstad er dette et ledd i å fremme den mediefaglige kvaliteten i bransjen. Juryleder Rune Johansen mener årets bidragsytere har god grunn til å være fornøyd med utviklingen i bransjen.

- Det er tydelig at det aldri har vært arbeidet mer integrert mellom reklamebyrå, mediebyrå og annonsør enn hva vi ser av årets innsendte arbeider. De tre finalistene er ikke noe unntak. Disse har i tillegg til godt gjennomførte cases også resultater som i seg selv ikke bare er gode, men også utfordrende å oppnå, sier Johansen.

Han legger til at fellestrekket ved alle innsendte bidrag i år er at mediestrategiene har hatt gode ideer i bunnen som har blitt implementert godt – ikke bare i selve mediestrategien, men også i kreative uttrykk og løsninger.

Her ser du finalen i årets «Mediestrategiprisen»:

Nominert

Mediebyrå

Annonsør

Case

1.

Mediacom

Tine

Yt

2.

OMD/Try/Magnum

Ringnes

Solo

3.

Mediacom

Tine

Snøfrisk

Sterk fagjury
De tre finalistene som nå kjemper om den gjeve prisen er valgt ut av en bred fagjury etter strenge kriterier. Denne er sammensatt av seks personer som har sitt daglige virke mediebyrå-, medie-, annonsør-, akademia og analysebransjen.

- Sammensetningen av juryen er ønsket fordi den består av de forskjellige bransjeaktører som alle er viktige i forhold til et godt mediestrategisk arbeid. Dette skaper god friksjon og gode meningsutvekslinger i juryen, som er viktige for å få et godt resultat og en verdig vinner til slutt. Disse personer har også utmerket seg innenfor sine respektive områder, sier Rune Johansen.

Juryen har som ifjor bestått av Maxus' Nathalie Warembourg, Lars Olsen fra Markedshøyskolen, Diana Kverne fra Carat, Simen Hanssen fra Telenor, Geir Jangås fra Finn i tillegg til juryleder Rune Johansen fra Meeting Point.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.