...
Ny logo: Her ser du konserndirektør for kommunikasjon, Trond Bentestuen, sammen med den nye DNB-logoen. Foto: DnB Nor

DNB åpner Norges største Facebook-vegg

Kostbart navneskifte markeres med enorm Facebook-vegg midt i sentrum av Oslo.

Dag Robert Jerijervi
Dag Robert Jerijervi Profil E-post
Publisert 10.11.2011 kl 15:21 Oppdatert 11.11.2011 kl 07:39

Tips en venn på e-post:

I morgen går startskuddet for DnB Nors omfattende navn- og logoskifte til en prislapp på et sted mellom 150 og 170 millioner kroner. Ut går Nor-navnet samtidig som at alle forretningsområdene skal samles under det nye navnet som bare blir DNB.

Datoen for hamskiftet - 11.11.11 - har ikke gått storbanken hus forbi. I morgen klokken 11.00 åpner DNB en Facebook-vegg for å samle inn folks råd om hvordan banken skal bli bedre. Veggen vises i storformat på høyhuset Royal Christiania Hotell i Oslo straks det blir mørkt, og er en del av den større integrerte kampanjen knyttet til navneskiftet i morgen.

De beste og mest kreative rådene vil DNB Nor belønne med 1.111 kroner hvert 11. minutt i 11 timer direkte på veggen, der ulike bankrådgivere løpende kårer vinnere. Rådene skal deretter samles, slik at de kan danne grunnlag for fremtidige banktjenester og produkter.

DNB har laget Facebook-veggen i en egen applikasjon, som gjør at konkurransen ikke bryter Facebooks strenge retningslinjer.

- Navneskiftet fra DnB Nor til DNB er en god anledning til å stake ut fremtidens kurs i enda tettere samarbeid med kundene våre. Ved å stille Norges største vegg til disposisjon, vil vi i DNB Nor sammen med engasjerte folk på nett og ute i bybildet få et klart bilde av hva folk ønsker seg av fremtidens bank, sier Thomas Midteide, informasjonsdirektør i DNB.

DNB har ikke produsert nye reklamefilmer for anledningen, men tar i stedet med seg blant annet Clooney-suksessen videre.

- Det blir tv-reklame også. Vi har plikt til å fortelle kunder om navneskiftet. Men det blir ingen nye filmer. Vi har lagt den nye logoen på filmene vi har ute nå, sier Midteide til Kampanje.

- Det blir et høyere reklametrykk enn ellers.

DNB forsikrer om at aktiviteten på veggen bare er starten på en mer langsiktig satsning på innspill fra kundene gjennom sosiale medier. Denne satsningen vil etter hvert inkludere et pilotprogram på nett som skal utformes i samarbeid med kundene, samt en egen portal for felles oppgaveløsning og sparring.

- Når vi både skal kommunisere navneskiftet og vårt ønske om å stake ut kursen sammen med kundene fremover, må vi tilpasse oss mediebruken til vidt forskjellige målgrupper. Da handler det ikke om bruk av tre, men snarere 30 ulike kanaler satt i system, sier Midteide.

I tillegg til den store fysiske veggen i Oslo som speiler Facebook-veggen, vises veggen også på storskjerm over inngangspartiet til Oslo City. En egen rådgivergruppe fra DNB vil kåre vinnerne direkte på Facebook-veggen hver 11. minutt med en symbolske rådgiverlønn som takk for hjelpen.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.