...
Tilbake på tv: TVNorges adventsnisser er tilbake med «Nissene over skog og hei». Her med Espen Eckbo som Asbjørn. Foto: TVNorge

Sponser nissekalender på tv og radio

180.no er blant sponsorene når TVNorge kjører en ny runde med Espen Eckbo og Kristian Ødegårds nissekalender. Det markeres med radioreklame.

Redaksjonen, Kampanje
Publisert 02.12.2011 kl 07:23 Oppdatert 02.12.2011 kl 11:33

Tips en venn på e-post:


180.no - «Nissene over skog og hei»

I en rekke nye radiospotter får lytterne vite hvorfor og hvordan opplysningstjenesten 180.no sponser julens store tv-snakkis«Nissene over skog og hei», som hadde premiere i går kveld.

- Å lage denne radiospotten har kanskje vært vel så gøy for oss som det blir for lytterne. Man blir litt nørdete når man jobber med markedsføring, men for oss er det viktig å spille på det enkle, kreative, og uhøytidelige. Det å innarbeide ny lydlogo og nytt navn, «180.no: Lett å bruke - lett å huske», ved å fortelle om «Nissene over skog og hei», er jo så enkelt og genialt som det kan bli. Og ved å trekke en tv-plakat over i radio, får vi utnyttet sponsoratet maksimalt, sier Stian Gundersen styreleder i 180.no.

- Det er viktig for meg å trekke frem Truls Sandmæl i P4, og Petter Jahre i produksjonsbyrået Både Og, som har utviklet dette for oss, fortsetter Gundersen.

Sponsorsjef i TVNorge, Anne Sigurdsøn, synes stuntet et kreativt, og mener at dette illustrerer en spennende utvikling i markedsføringssammenheng.

- 180.no har vært kreative i måten de syr sponsoratet sammen med reklamebudskapet. Enkelte bedrifter opplever nok av og til at dem sponsorbudskapet forsvinner litt i mengden. Det blir i hvert fall ikke tilfellet i denne sammenhengen, sier Sigurdsøn.

Men også for kanalen gir samarbeidet en gevinst, mener hun.

- TVNorge får gratis programomtale, og 180.no for massiv eksponering samtidig som de knytter sponsoratet opp mot selskapets profil og verdier. Dette er en vinn, vinn situasjon for alle parter og en spennende måte å utvikle et markedssamarbeid på, sier Sigurdsøn.

180.no er én av fire hovedsponsorer til TVNorges julekalender, som gjenforener en rekke av de mest populære karakterene fra «Nissene på låven», som gikk for første gang i 2001. De tre andre sponsorene er Spaceworld, Dagbladet og One Call.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.