...
Foto: Kallestad, Gorm

Sponses med 45 millioner

Forlenger sponsoravtalen og sprøyter inn 45 millioner kroner fram til 2016.

Publisert 12.04.2012 kl 16:07 Oppdatert 12.04.2012 kl 16:12

Tips en venn på e-post:

Gjensidige Forsikring og Norges Håndballforbund har tegnet ny hovedsponsoravtale for håndballjentene til og med Gjensidiges 200 års-markering i 2016. Avtalen har en ramme på om lag 45 millioner kroner. En betydelig sum er øremerket skadeforbygging for å bidra til at Håndballjentene fortsatt skal kunne hevde seg i verdenstoppen, opplyser forbundet og Gjensidige i en pressemelding.

- Gjensidige har vært en av de viktigste samarbeidspartnerne til Norges Håndballforbund de siste 20 årene. Det langsiktige samarbeidet har bidratt til å føre oss til verdenstoppen, og vi er derfor veldig fornøyde med at Gjensidige har fornyet avtalen. Jentene gleder seg til fortsatt å spille med Gjensidige-vekteren på drakten, og vi ser frem til å bidra til selskapets posisjonering også i de kommende årene, sier generalsekretær Erik Langerud i Norges Håndballforbund.

Den første avtalen ble tegnet i 1992, den gang mellom Norges Håndballforbund og Forenede forsikring. Vekterlogoen har prydet Håndballjentenes drakter i rundt 20 år.

- Hele Norge heier på Håndballjentene, og vi gleder oss til å bidra til nye bragder for landslaget og til økt interesse for håndball blant barn og ungdom i årene som kommer. Samarbeidet skaper stolthet blant ansatte, gir godfølelse blant kunder og sikrer verdifull profilering, sier konserndirektør Cecilie Ditlev-Simonsen i Gjensidige.

Avtalen gir rettigheter til logoeksponering på drakter, arenareklame, og anvendelse av spillerne både i profilering og interne aktiviteter. Gjensidige Håndballskole for barn og ungdom i skolens høst- og vinterferier vil bli videreført.

På forsiden nå


...

50 må gå i Aller

I dag har Aller Media varslet de ansatte om at mediekonsernet skal kutte 50 årsverk i løpet av 12 måneder. - Vi må redusere kostnadsnivået med mellom 80 og 90 millioner kroner, sier toppsjef Roger Hansen til Kampanje.

...

Tøffere for DN

Dårlig start på året for Dagens Næringsliv. Nå går reklamesalget tilbake både på nett og papir.

...

Journalistleder slår tilbake

- Det er en moralsk og økonomisk avgrunn mellom journalistene som utfører samfunnsoppdraget og medieeierne, som henter ut fortjeneste i bøtter og spann, mener lederen i Norsk Journalistlag (NJ).

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.