...
Mister merkevaresjef: Styreleder og storaksjonær i Orkla, Stein Erik Hagen, sier han ikke var klar over at sjefen for selskapets største divisjon slutter. Foto: Holm, Morten

Hagen: - Dette visste jeg ikke noe om

Bare timer etter at han la frem Orkla Brands-resultatene sluttet Torkild Nordberg. Orkla-eier Stein Erik Hagen sier han ikke visste noe.

Redaksjonen, Kampanje
Publisert 03.05.2012 kl 14:09 Oppdatert 03.05.2012 kl 15:44

Tips en venn på e-post:

Administrerende direktør Torkild Nordberg i Orkla Brands gikke i dag av som leder av Orklas største og viktigste forretningsområde siden 2002, Orkla Brands. Dermed fortsetter hoderullingen i Orkla-konsernet etter at konsernsjef Bjørn Wiggen måtte gå mandag denne uken.

Da Kampanje etter Orklas resultatpresentasjon i formiddag konfrontererte Nordberg med spekulasjonene om at han kunne være på vei ut av Orkla , smilte Orkla Brands-sjefen og svarte slik:

- Det har jeg ingen kommentarer til.

- Hva blir dine største utfordringer som sjef for Orkla Brands-sjef i tiden fremover?

- Det er å få til organisk og strukturell vekst, svarte Nordberg, som presenterte kvartalstallene for Orklas merkevarevirksomhet for aller siste gang i dag.

Fire timer senere sendte hans arbeidsgiver ut en pressemelding hvor det bekreftes at Nordberg er ferdig som Orkla Brands-sjef.

Styret med styreleder og storaksjonær Stein Erik Hagen i spissen var den som avsatte Wiggen som konsernsjef tidligere denne uken, men til E24 sier Hagen at Nordbergs avgang kommer brått på ham.

- Dette visste jeg ikke noe om. Jeg er i Larvik, fikk akkurat en SMS rett før du ringte, så dette er nytt for meg også. Men, jeg har ingen kommentar til dette, du kan prøve Åge Korsvold, sier Hagen til E24.

Stein Erik Hagens mann i Orkla, konstituert konsernsjef Åge Korsvold, kommenterte Nordbergs avgang slik tidligere i dag.

- Torkild Nordberg har betydd mye for utviklingen av Orkla Brands, spesielt de siste ti årene, som sjef for Orkla Brands Nordic fra 2002, og sjef for Orkla Brands fra 2008. Jeg vil takke Torkild for hans innsats for Orkla gjennom mange år, og ønsker ham lykke til videre, sa Korsvold i en børsmelding.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.