Onsdag forrige uke ble det vist at «Farmen»-deltaker Mats Beylegaard Brennemo slår bakhodet i en kommode – noe som resulterer i en hjernerstelse. Under gårsdagens «Farmen»-episode velger han å trekke seg fra serien. Det skriver Dagbladet.

Til Dagbladet forklarer han at kommode-ulykken skjedde fem dager før han valgte å trekke seg. På spørsmål om han følte at han ble godt ivaretatt av produksjonen, svarer han;

- Nei, egentlig ikke. Jeg følte ikke at jeg ikke ble tatt helt på alvor, og måtte krangle meg til legebesøk. Hele greia ble egentlig feid under teppet, og jeg var ikke spesielt komfortabel med det, sier Brennemo til Dagbladet.

I TV 2 forklarer TV 2s pressekontakt for «Farmen» Alex Iversen at produksjonen alltid forsøker å motivere deltakerne til å fullføre tv-oppholdet.

- Mats fikk oppfølging av lege etter at han slo seg. Legen vurderte skaden som kanskje en mild hjernerystelse. Når Mats fortsatte å føle seg uvel, syntes vi det var forsvarlig at han valgte å trekke seg fra «Farmen», sier Iversen.