Den pensjonerte Dagsrevyen-kjendisen Viggo Johansen har nylig gitt ut boken «Her er Dagsrevyen» om sin tid i NRK. Her kommer han med til dels sterke personkarakteristikker av sin tidligere kollega Hans-Wilhelm Steinfeld. Ifølge VG reagerer Steinfeld sterkt på hvordan Johansen beskriver ham i boka. Det skriver VG.

Johansen skriver blant annet i boka at Steinfeld burde vært utstyrt med bruksanvisning eller merket «eksplosiv vare».

«Med skarp og kontant tale har han irettesatt, og skremt vettet av, en rekke kolleger i møter og på desken. «Vannhoder!!» Av og til kunne man kjenne den svake duften av skandale når han hadde vært på ferde.», skriver Johansen i boka.

Viggo Johansen sier til VG at Steinfeld fikk tilbud om å lese boken, mens Steinfeld hevder at Johansen aldri sendte ham bokmanuset. I et lengre svar til det som kommer frem i boka, som VG trykker i sin helhet, skriver Steinfeld;

- Jeg bidro ikke til Viggo Johansens bok. Han sa at hans kulle sende den, det har han ikke gjort. Så jeg har ikke lest boken. Sitatene som VG har sendt meg, rommer alvorlige feil, skriver Steinfeld til VG. Han sluttet i NRK i 2014 og jobber nå for kommunikasjonsbyrået Corporate Communication.