Samarbeidet innebærer blant annet at Nettavisen nå flytter sine podkaster til Bauer Medias poddkastplattform «Podplay». Nettavisen blir med det en del av Audiostream, som er Bauer Media nettverk for lydannonsering. På Audiostream ligger det allerede over 50 podkaster, i tillegg til Bauer Medias radiokanaler.

Ukentlig når annonsenettverket Audiostream ut til 500.000 lyttere, som nå også vil få tilgang til Nettavisens podkaster.

- ,Vi er utrolig glade for at Nettavisen har valgt Podplay som distribusjonsplattform for deres podkastinnhold. Det at både Bauer Media og Nettavisen er mediehus gjør det ekstra spennende, og bidrar til et tett samarbeid med mange interessante muligheter og synergier, sier programdirektør i Bauer Media Norge, Kristoffer Vangen.

Gjennom Audiostream får annonsører tilgang til over to millioner unike digitale brukere i Norden, i tillegg til alle som lytter til radio på DAB-kanaler.

- Samarbeidet med Nettavisen fører til at vi får enda flere gode podkaster i vår kommersielle portefølje. Det betyr at vi øker den totale dekningen vi kan tilby annonsører betydelig, sier sales manager i Bauer Media, Lise Lillevold.