I TV 2s nye realityserie «Spillet» skal 12 kjendiser fraktes til en hemmelig destinasjon der de skal bo sammen i tolv dager og filmes døgnet rundt. Spillet ledes av en stemme, kalt Kuben, og vil ifølge en pressemelding teste deltakernes sosiale strategier, mentale styrke, logikk, personlig karakter og samrbeidsevne.

Hver dag byr på et nytt spill og en ny eliminering.

- «Spillet» er et nyskapende og enormt spennende konsept, som vi håper vil ta seerne med storm. Ikke bare er selve konkurransen spennende, men vi har fått med et fantastisk knippe deltakere. Dette blir en nervepirrende reise gjennom tolv episoder, sier Trygve Rønningen, programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2. 

Konseptet kommer fra Sør-Korea, og TV 2 er først ute med å lage en versjon utenfor moderlandet.

Blant deltakerne finner vi ansvarlig redaktør i Subjekt og forfatter Danby Choi, som gjør sin realitydebut i dette programmet.

De andre deltakerne er skuespiller Anette Hoff, tidligere fotballspiller Erik Thorstvedt, komiker Henrik Fladseth, youtuber Herman Dahl, skuespiller Ida Elise Broch, programleder Line Andersen, komiker Martha Leivestad, influencer Martine Lunde, toller Steffen Eriksen, youtuber Victoria Schau og skuespiller Vidar Magnussen.

- Vi gleder oss stort til å vise «Spillet» for våre seere. Dette er noe de aldri har sett før på norske skjermer, sier Rønningen.

Programmet har premiere 23. februar.