TV 2 etablerer intern kjendisredaksjon under TV 2s underholdningsdesk, etter at det tidligere i år ble kjent at «God kveld Norge» legges ned.

Den nye kjendisdesken består av fem reportere, ledet an av Line Barka, som er ansatt i rollen som skrivende reportasjeleder.

- Å komme tilbake til TV 2 kjennes litt som å komme hjem – til en gjeng og en sjanger jeg kjenner godt, sier Barka i en pressemedling.

Barka har tidligere jobbet som redaksjonsleder og journalist i TV 2 Hjelper deg, Matkontrollen og God kveld Norge, og får æren av å lede TV 2s kjendisredaksjon.

- Jeg gleder meg stort til å være en del av TV 2s nye interne satsing på kjendis- og underholdningsstoff, og til å få jobbe med et stort team bunnsolide kolleger. Sammen skal vi sørge for at TV 2 styrker sin posisjon og blir stedet folk søker seg til for siste nytt i kjendisuniverset. 

Hun kommer sist fra Schibsted Partnerstudio, der hun har jobbet som prosjektleder og innholdsprodusent.

Barka får med seg Håkon Borge Fredriksen, Elisabeth Andersen, Anita Kristiansen og Marie Myklebostad, som kommer fra henholdsvis Nettavisen, God kveld Norge/Mastiff, Dagbladet/Se og Hør og TV 2 Marketing.

Nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække, snakker varmt om satsingen.

- Dette er dyktige og dagsordensettende journalister som nå blir med på TV 2s nye kjendissatsing. Til sammen har disse reporterne verdifull kompetanse på breaking, video og ikke minst det å grave fram god og kritisk journalistikk innenfor kjendis-segmentet, sier Solbrække.

God kveld Norge ble lagt ned tidligere i år.

- God kveld Norge har vært en kjent og viktig stolpe for TV 2, og GKN-redaksjonen har levert svært godt kjendisinnhold. Nå blir kjendisredaksjonen en egen gren innenfor underholdningsdesken i TV 2, der den nye redaksjonen skal samarbeide tett med reporterne i TV 2 Underholdning, og sammen styrke TV 2s posisjon i kjendisjournalistikken.

Les mer: TV 2 dropper ny God kveld Norge-avtale: - Dramatisk dag