...
Foto: Hilde Lillejord

Nye sjefer i Media Norge

Frode Nordseth og Andreas Thorsheim er ansatt som nye konserndirektører i Media Norge. Olav Mugaas slutter.

Erlend Fossbakken
Erlend Fossbakken Profil E-post
Publisert 26.01.2010 kl 14:50 Oppdatert 26.08.2010 kl 14:42

Tips en venn på e-post:Foto: Hilde Lillejord.

Frode Nordseth (42) og Andreas Thorsheim (30) er ansatt som nye konserndirektører i Media Norge.

Frode Nordseth vil erstatte operasjons- og strategidirektør (COO) Olav Mugaas som går av med pensjon til sommeren. Nordseth vil være ansvarlig for strategi- og prosjektaktiviteter, Media Norges fellesfunksjoner og den industrielle virksomheten. Nordseth tiltrer stillingen så snart som praktisk mulig.

Andreas Thorsheim (bildet) vil erstatte konserndirektør for finans (CFO) Gisle Glück Evensen som 1. januar ble leder for M&A-avdelingen i Schibsted. Thorsheim vil ha det overordnede ansvaret for økonomistyring, rapportering og konsernregnskap, samt forholdet til Schibsted og øvrige aksjonærer. Han vil ha ansvar for oppfølging av uttak av lønnsomhetsprogrammer og synergier mellom MNO-selskapene. Thorsheim tiltrer stillingen 1. februar.

- Mange utskiftninger
- Høsten 2009 var preget av mange utskiftinger i mediehusledelsene og Media Norge-administrasjonen, og jeg er svært tilfreds med nå å ha fått på plass den nye konsernledelsen i Media Norge, sier Didrik Munch, konsernsjef i Media Norge.

- Frode og Andreas er målrettede og resultatbevisste ledere som kjenner Media Norge godt fra før. Jeg er sikker på at vi nå har sikret oss et lag som vil styrke mediehusene og konsernet i årene som kommer, sier Munch.

Frode Nordseth kommer fra stilingen som viseadministrerende direktør i Finn.no, der han har hatt ulike ledende stillinger de siste 10 årene. Han er også tidligere controller i Aftenposten og har vært offiser i sjøforsvaret. Han er utdannet fra Sjøkrigsskolen og BI.

Andreas Thorsheim kommer fra stillingen som prosjektdirektør i Media Norge og er tidligere nyhetssjef og utviklingssjef i E24. Han har også vært management trainee i Schibsted. Han er utdannet siviløkonom og cand.oecon fra Norges Handelshøyskole og har en master i internasjonal ledelse fra NHH og London School of Economics.

En av ti store talenter
Kampanje pekte ut Andreas Thorsheim som en av ti store talenter i medie- og kommunikasjonsbransjen i Kampanje magasin i 2009.

Han fikk spørsmål om hvem han har lært mest av.

- Det er et vanskelig valg. Der kunne jeg valgt Rolf Sønstelie i VG eller min nåværende sjef Olav Mugaas, som henholdsvis har lært meg å motivere og å være direkte. Men jeg sier Hans-Christian Vadseth, som var ansvarlig redaktør og administrerende direktør i E24 (han er sjefredaktør i Fædrelandsvennen i dag, red. anmerkning). Han har veldig stor tiltro til de rundt seg, mye humor og rause lederegenskaper, sa Thorsheim til Kampanje magasin.

Les mer: Her er 10 STORE talenter

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.