...

Sikret Telenor Premier League-avtale

- Det er en stolt fotballtradisjon som vi nå bringer videre, sier toppsjefen i Canal Digital.

Knut Kristian Hauger
Knut Kristian Hauger Profil E-post
Publisert 28.06.2010 kl 14:23 Oppdatert 26.08.2010 kl 14:53

Tips en venn på e-post:

Canal Digital har i dag inngått en distribusjonsavtale med TV 2 som sikrer at deres kunder vil få tilgang på Premier League de tre neste årene. TV 2 sine tre nye Premier League kanaler i HD vil bli tilgjengelig for Canal Digital sine kunder på kabel og parabol.

Les også: Telenor får Premier League

- Vi har over lengre tid snakket med TV 2 og er nå glade over å ha kommet frem til en helhetsløsning som begge parter er fornøyd med. Men viktigst av alt er at vi begge vet dette vil glede mange fotballfrelste tv-seere. Det er en naturlig forventning hos våre kunder at de skal finne denne type kvalitetsinnhold hos oss og slike forventninger skal vi innfri. Vi har alltid distribuert Premier League og det er en stolt fotballtradisjon som vi nå bringer videre, sier Svein Erik Davidsen, administrerende direktør i Canal Digital.

Canal Digital sine kunder vil få tilgang til alle de TV 2-sendte Premier League-kampene fra og med sesongen 2010/2011 til og med sesongen 2012/2013. I forbindelse med storsatsingen på engelsk fotball har TV 2 opprettet tre nye HD-kanaler eksklusivt for Premier League. Hovedkanalen TV 2 Premier League HD vil sende 24 timer i døgnet. Sendingene vil bestå av direktesendte kamper, engelskproduserte programmer og egenprodusert materiale fra TV 2-sporten. De andre to HD-kanalene, TV 2 Premier League HD2 og TV 2 Premier League HD3, vil vise direktesendte kamper.

Avtalen som nå sikrer distribusjon av Premier League kommer på toppen av et allerede veldig godt internasjonalt fotballtilbud på Canal Digital. Tidligere i år ble det kjent at Canal+ har sikret seg eksklusivitet på blant annet flere landskamper, La Liga, Serie A, Bundesliga, Allsvenskan, Copa América og Carling Cup.

- Vi har nå et veldig solid og spennende fotballtilbud, sett med både internasjonale og nasjonale øyne. Som Norges største tv-distributør skal vi også være en garantist for å tilgjengeliggjøre godt tv-innhold, sier Davidsen.

På forsiden nå


...

50 må gå i Aller

I dag har Aller Media varslet de ansatte om at mediekonsernet skal kutte 50 årsverk i løpet av 12 måneder. - Vi må redusere kostnadsnivået med mellom 80 og 90 millioner kroner, sier toppsjef Roger Hansen til Kampanje.

...

Tøffere for DN

Dårlig start på året for Dagens Næringsliv. Nå går reklamesalget tilbake både på nett og papir.

...

Journalistleder slår tilbake

- Det er en moralsk og økonomisk avgrunn mellom journalistene som utfører samfunnsoppdraget og medieeierne, som henter ut fortjeneste i bøtter og spann, mener lederen i Norsk Journalistlag (NJ).

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.