Blir redaktør for storsatsing

Jan Thoresen blir en av sjefene for Hjemmet Mortensens nye storsatsing på internett. Les mer om de som er ansatt og den nye nettsatsingen.

Erlend Fossbakken
Erlend Fossbakken Profil E-post
Publisert 16.10.2007 kl 15:39 Oppdatert 27.08.2010 kl 14:26

Tips en venn på e-post:

I dag ble det kjent at Jan Thoresen (bildet) forlater Dagbladet.no, hvor han har hatt en sentral rolle, etter syv år. Nå er det klart at han blir redaktør for Hjemmet Mortensens nye satsing på internett, som er en nettportal. Planen er at portalen skal være en inngangsport til Hjemmet Mortensens innholdsunivers.

Portalen har fått arbeidstittelen Tårnet internt i forlaget. Samtidig er det klart at Norges største ukebladforlag fortsatt vurderer hvorvidt selskapet skal bli med i det nye nettselskapet til TV 2 og eierne A-pressen og Egmont. Det danske mediekonsernet eier halvparten av Hjemmet Mortensen.

Administrerende direktør Anne Britt Berentsen i Hjemmet Mortensen har uttalt til Kampanje at nettstrategien i dag er inne i en prosess der selskapet vurderer utvikling på egen kjøl, allianser eller oppkjøp.

Les også: Slutter i Dagbladet

Les også: Svekkes av digitalt løft

Les også: Nettkjempe kan bli større

– For å gjennomføre Hjemmet Mortensens satsning på den digitale siden har vi nå ansatt tre dyktige redaktører. Alle tre kommer fra sentrale posisjoner i større medieselskaper, opplyser forlaget i ettermiddag.

Her er de nye redaktørene:

Jan Thoresen er ansatt som redaktør internett i Hjemmet Mortensen. Han kommer fra stillingen som redaksjonssjef utvikling i Dagbladet.no. Thoresen har bred erfaring fra både nett og papir i ulike stillinger i Dagbladet og Aftenposten, og var blant annet med på å starte opp aftenposten.no i 1996. Han vil tiltre stillingen ved årsskiftet.

Svein Erik Hole er ansatt som redaktør internett i Hjemmet Mortensen. Han kommer fra stillingen som utviklingsredaktør i Edda Digital. Hole har bred erfaring fra ulike redaksjonelle miljøer i Edda Media/Orkla Media, blant annet som publisher for de redaksjonelle miljøene i Edda Digital og sjefredaktør/daglig leder av Avisens Pressebyrå. Han vil tiltre stillingen rundt årsskiftet.

Trude Susegg er ansatt som redaktør internett i Hjemmet Mortensen. Hun kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i Art of Taste/redaksjonssjef i Hjemmet Mortensen Interaktiv. Susegg har vært ansatt i Hjemmet Mortensen siden oktober 2006, da kom hun fra stilling som redaksjonsleder i Røyken og Hurums Avis. Susegg har også flere års programledererfaring fra radio. Hun vil tiltre stillingen 1. november 2007.

– Vi er svært fornøyd med å ha fått på plass disse viktige nøkkelspillerne som vil være sentrale i vår utvikling for å bli en av landets ledende medieaktører på nettet, sier forlaget om ansettelsene.

Sent på banen
Forlagskjempen Hjemmet Mortensen kom svært sent på internett-banen og anstrenger seg nå kraftig for å sikre seg posisjoner i det sterkt voksende markedet. Satsingene skjøt fart da Anne Britt Berentsen ble hentet fra VG til toppsjefjobben i mediehuset.

Vi gjør oppmerksom på at Kampanje er eid av Hjemmet Mortensen.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.