...
Jakter på gravide lesere: Hvert år er det rundt 60.000 gravide i Norge. Egmont Hjemmet Mortensen vil lokke dem til brettet.

Egmont HM med ny brettsatsing

Gravide norske kvinner er målgruppen Egmont Hjemmet Mortensen jakter på når mediekonsernet i dag lanserer en ny brettutgave.

Erlend Fossbakken
Erlend Fossbakken Profil E-post
Publisert 07.11.2011 kl 10:00 Oppdatert 07.11.2011 kl 14:59

Tips en venn på e-post:

Egmont Hjemmet Mortensen fortsetter sin satsing på brettutgaver ett år etter den første lanseringen, spesialutgaven Bonytt Bad.

Senere kom Bonytt Kjøkken og Mann med brettutgaver.

Nå har mediekonsernet en ny Ipad-utgave på plass i App Store. Målgruppen er damer, ja, damer med mage, for å være helt presis.

Hvert år er det rundt 60.000 gravide i Norge. Nå tilbys de råd og veiledning på iPad: Magasinet Foreldre & Barn slipper et spesialmagasin med lyd, 3D-bilder og video om graviditet og fødsel, eksklusivt for Ipad.

- I denne pilotutgaven - for vi regner oss fortsatt å være i en pilotfase - er det satset spesielt på spesiallaget video og bildegallerier som veileder brukerne, forteller prosjektleder for brettinnhold i Egmont HM, Sigmund Clementz, til Kampanje.

Foreldre & Barns Ipad-utgave er på over 140 sider og koster 49 kroner.

Clementz er spent på hvordan forsiden på Ipad-utgaven blir mottatt. Det er et såkalt videocover med en kvinne som skifter profil og deretter popper titler opp i tur og orden. Videoregissør er Karl Erik Brøndbo.

Redaktør Tjodunn E. Dyrnes håper iPad-utgivelsen både vil opplyse, inspirere og begeistre de som har barn i magen.

- Gravide er en veldig engasjert gruppe som er opptatt av det beste for barnet. Vi har laget et magasin med masse innhold – nesten som en bok – som forhåpentlig kan fungere både som inspirasjon og veiledning i tiden frem mot fødselen og den den første tiden etterpå, sier redaktøren.

En rekke norske eksperter bidrar gjennom intervjuer og artikler i det Egmont HM beskriver som et omfattende brettmagasin.

- Leserne skal kjenne seg igjen. Vi tar utgangspunkt i norsk virkelighet og følger for eksempel to forskjellige fødsler nært gjennom tekst og bilder. Selv om alle fødsler er unike, gir fødselsdokumentarene et godt innblikk i hva som skjer under fødsel – og kan være fin mental forberedelse for mange, sier Dyrnes.

På forsiden nå


...

50 må gå i Aller

I dag har Aller Media varslet de ansatte om at mediekonsernet skal kutte 50 årsverk i løpet av 12 måneder. - Vi må redusere kostnadsnivået med mellom 80 og 90 millioner kroner, sier toppsjef Roger Hansen til Kampanje.

...

Tøffere for DN

Dårlig start på året for Dagens Næringsliv. Nå går reklamesalget tilbake både på nett og papir.

...

Journalistleder slår tilbake

- Det er en moralsk og økonomisk avgrunn mellom journalistene som utfører samfunnsoppdraget og medieeierne, som henter ut fortjeneste i bøtter og spann, mener lederen i Norsk Journalistlag (NJ).

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.