...

Beholder Oslo Lufthavn

Har sikret seg den viktige kunden frem til 2017.

Dag Robert Jerijervi
Dag Robert Jerijervi Profil E-post
Publisert 18.04.2012 kl 15:59 Oppdatert 19.04.2012 kl 07:20

Tips en venn på e-post:

Oslo Lufthavn har bestemt seg for å forlenge avtalen med Clear Channel. Avtalen ble først inngått i 2003. I 2007 vant Clear Channel en ny tilbudskonkurranse og fikk tildelt fem nye år.

Den nye kontrakten varer ut driftsåret 2016.

Administrerende direktør i Clear Channel, Toivo Møller-Pettersen, forteller at kontrakten har vært svært viktig for selskapet.

- Utendørsbransjen i Norge er jo ikke så stor. Vi lever i et duopol og har seks-syv kontrakter i markedet som er veldig viktige og som bærer store deler av omsetningen for hele den lille bransjen vi er i. Dette er en av de kontraktene, og i så måte er det veldig viktig for oss å beholde den, sier han til Kampanje.

Utfordrende byggearbeid
Det planlagte byggearbeidet frem mot en utvidet terminal som står ferdig i 2017 skal ha vært en medvirkende årsak til at avtalen ble forlenget.

- Byggearbeidet frem mot 2017 kan være utfordrende, så Oslo Lufthavn AS måtte ha en aktør som de visste kunne ta totalansvaret, samt sikre riktig kvalitet, sier Espen Ettre, direktør for eiendom og kommersiell utvikling i Oslo Lufthavn i en pressemelding.

- Kvaliteten på driften, reklamebærerne og salgsjobben har vært upåklagelig i hele avtaleperioden. Clear Channel har dermed gjort det lett for oss å fornye avtalen, sier han i meldingen.

Etter det Kampanje har grunn til å tro, har avtalen en verdi på 50-60 millioner kroner i året. Møller-Pettersen ønsker ikke å kommentere tallene.

Investerer i oppgradering
I forlengelse av den nye avtalen vil Clear Channel investere i en oppgradering av reklamebærere på flyplassen, noe som ifølge selskapet vil innebære avansert bruk av moderne teknologi.

- Vi kommer til å se mye spennende digital utrulling på Oslo Lufthavn, sier Møller-Pettersen.

Oslo Lufthavn ble i fjor trafikkert av over 21,1 millioner passasjerer, noe som gjør Oslo Lufthavn til Nordens nest største flyplass, etter Københavns lufthavn.

- Å jobbe med et så fantastisk produkt som OSL, er en drøm. Vi gleder oss definitivt til å ta fatt på neste epoke, sier Møller-Pettersen avslutningsvis.

På forsiden nå


...

Kan få Carlsen-revansj i Oslo

Millioner av tv-seere kan rette blikket mot Norge i november, hvis Norges Sjakkforbund og store aktører i kommunikasjonsbransjen lykkes i å få returkampen mellom Magnus Carlsen og Vishny Anand hit.

...

- Spence våser

Gunnar Bjørkavåg avviser at han får bedre betalt jo flere han sier opp, og minner om at antall ansatte er doblet i hans periode som konsernsjef i NHST.

...

Fra Dinamo til Schjærven

Ny overgang i reklamebransjen.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.