...
Foto: YANNIS BEHRAKIS

Messi til TVNorge-kanal

TVNorges mannekanal sikrer seg rettighetene til spansk fotball.

Redaksjonen, Kampanje
Publisert 08.05.2012 kl 08:53 Oppdatert 08.05.2012 kl 09:34

Tips en venn på e-post:Mannekanalen Max skal sende ukentlige kamper fra Primera División allerede fra høsten av. Avtalen som Max har gjort med Canal+ er gjort for sesongen 2012/13, og varer i tre sesonger framover.

- Dette er en gledens dag. Jeg er stolt av at vi får muligheten til å bringe kvalitetsfotball gratis til massene. Spansk fotball er mer populær i Norge enn noensinne, og dette er ligaen hvor vi finner både verdens beste spillere og verdens beste lag. Dette viser at vi mener alvor med vår satsing på fotball, sier administrerende direktør i TVNorge, Harald Strømme.

Max kommer til å sende én kamp hver helg. Dette er kampen som går lørdager klokken 22.00, da rundens toppkamp ofte spilles. Spansk fotball har til nå kun gått på betalingskanalen Canal+, men nå får de fotballinteresserte muligheten til å få med seg en gratis godbit hver eneste helg.

- Jeg gleder meg som en unge til å vise «El Clásico» på Max. Real Madrid mot Barcelona, Lionel Messi mot Cristiano Ronaldo, den kampen er en indrefilet for alle som er glade i fotball. Og den spanske ligaen huser utrolig mange gode lag det blir spennende å se. De fleste fikk vel med seg hvordan Spanias niende beste lag, Athletic, knuste Manchester United i europacupen for noen uker siden, sier nyansatt sportssjef i TVNorge, Jan-Erik Aalbu.

På forsiden nå


...

50 må gå i Aller

I dag har Aller Media varslet de ansatte om at mediekonsernet skal kutte 50 årsverk i løpet av 12 måneder. - Vi må redusere kostnadsnivået med mellom 80 og 90 millioner kroner, sier toppsjef Roger Hansen til Kampanje.

...

Tøffere for DN

Dårlig start på året for Dagens Næringsliv. Nå går reklamesalget tilbake både på nett og papir.

...

Journalistleder slår tilbake

- Det er en moralsk og økonomisk avgrunn mellom journalistene som utfører samfunnsoppdraget og medieeierne, som henter ut fortjeneste i bøtter og spann, mener lederen i Norsk Journalistlag (NJ).

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.