...
Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Kjøper rettigheter - varsler mer reklame

TV 2 forlenger rettighetene til å sende norsk ishockey. Nå får kanalen sende en ekstra reklamepause i hver periode i alle kamper som vises direkte på tv.

Redaksjonen, Kampanje
Publisert 25.05.2012 kl 15:41 Oppdatert 25.05.2012 kl 15:41

Tips en venn på e-post:Norges Ishockeyforbund, Elitehockey og TV 2 har kommet til enighet om en treårig medieavtale. Den nye medieavtalen omfatter Get-ligaen, NM-sluttspillet og Norges landskamper i perioden 2012 til 2015, bekrefter partene i en pressemelding.

- TV 2 er veldig fornøyd med å ha sikret seg medierettighetene til norsk ishockey. Norsk hockey er i sterk utvikling og god vekst. Økt satsing vil være viktig for TV 2 i arbeidet med å bygge opp en ny riksdekkende sportskanal, sier sportssjef Bjørn Taalesen ifølge TV2no.

- Elitehockey og klubbene i Get-ligaen er veldig fornøyde med å videreføre TV-avtalen med TV 2 i ytterligere tre år, sier Get-ligadirektør Håkan Södergren.

TV 2s eksisterende avtale løp ut etter denne sesongen. Den nye avtalen viderefører dekningen av norsk hockey slik den var i forrige periode, med visning av en ukentlig tv-kamp på torsdager. Det er nå avtalefestet at tv-kampene vil få såkalte «commercial breaks» – reklameavbrudd – en ordning hockeyfans er kjent med fra resten av verden. Konkret vil det komme en ekstra reklamepause i hver periode i alle kamper som vises live på tv.

- Vi får et nytt kampprogram der man tilpasser kampen til det kommersielle opplegget. Mange så hvordan dette ble gjennomført under VM nylig. Det er også blitt prøvd i Sverige med hell. For TV 2 er det spennende at vi nå får denne ordningen også til Norge, sier Taalesen.

På forsiden nå


...

50 må gå i Aller

I dag har Aller Media varslet de ansatte om at mediekonsernet skal kutte 50 årsverk i løpet av 12 måneder. - Vi må redusere kostnadsnivået med mellom 80 og 90 millioner kroner, sier toppsjef Roger Hansen til Kampanje.

...

Tøffere for DN

Dårlig start på året for Dagens Næringsliv. Nå går reklamesalget tilbake både på nett og papir.

...

Journalistleder slår tilbake

- Det er en moralsk og økonomisk avgrunn mellom journalistene som utfører samfunnsoppdraget og medieeierne, som henter ut fortjeneste i bøtter og spann, mener lederen i Norsk Journalistlag (NJ).

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.