...
Ny Gullruten-sjef: Trond Kvernstrøm i Monster skal produsere tv-bransjens festaften. Foto: Jon-Michael Josefsen/NTB Scanpix

Monster overtar Gullruten

Skal bygge opp en ny Gullruten uten Dorthe Skappel. - Det blir naturlig å gjøre det annerledes, sier Monster-sjef Trond Kvernstrøm.

Dag Robert Jerijervi
Dag Robert Jerijervi Profil E-post
Publisert 02.07.2012 kl 07:53 Oppdatert 02.07.2012 kl 14:18

Tips en venn på e-post:

Det blir Monster Entertainment som skal produsere Gullruten-showet på TV 2 fra 2013 til 2015 etter at Geir Bie og Mediacircus takket for seg dette året. Det gjorde også Dorthe Skappel, som har ledet showet i 13 år. Dermed blir mye nytt når tv-prisene deles ut igjen til neste år.

- Gullruten er et prosjekt vi har hatt gleden av å jobbe med tidligere og lysten til å produsere showet har vokst innad i selskapet det siste året, sier administrerende direktør Trond Kvernstrøm i Monster til Kampanje.

Satser på event
Gullruten markerer en større satsing på tv-event for selskapet. Kjøpet av Fredrik Karlsens eventselskap Playroom står sentralt i denne satsingen.

Les mer: Nice-gruppen kjøper Playroom

- Ja, vi er ikke kjent for å gjøre mange tv-eventer, men det er naturlig for oss å utvikle oss innen eventer, også i sammenheng med at vi kjøpte opp Playroom, sier Kvernstrøm.

Samarbeidet med Playroom skal ifølge Kvernstrøm ha veid tungt da Stiftelsen Gullruten skulle ta sin avgjørelse.

På programlederjakt
Uten Dorthe Skappel må Monster også ut på programlederjakt. Det kan også medføre at showet vil se litt annerledes ut neste år.

- Det blir naturlig å gjøre det annerledes nå som Dorthe har gitt seg. V har ingen konkrete tanker rundt akkurat det. Det er en dialog vi må gå i med TV 2 og Stiftelsen Gullruten, sier Kvernstrøm.

Monster slo ut fire andre produksjonsselskaper i kampen om det glamorøse prisshowet.

- Det var fem presentasjoner som alle var sterke, men denne gangen var det Monster som gikk seirende ut. Med sitt sterke apparatet og stadig voksende produksjonshus, senest med kjøpet av Playroom, er de en solid aktør som vi i Stiftelsen Gullruten gleder oss til å samarbeide med. Et spennende samarbeid med tyngde og stabilitet, og gode tanker om innhold, sier styreleder i Stiftelsen Gullruten Leif Holst Jensen i en pressemelding.

Årets Gullruten-show ble sett av 793.000. Rekorden ble satt i 2010 med 885.000 seere.

På forsiden nå


...

50 må gå i Aller

I dag har Aller Media varslet de ansatte om at mediekonsernet skal kutte 50 årsverk i løpet av 12 måneder. - Vi må redusere kostnadsnivået med mellom 80 og 90 millioner kroner, sier toppsjef Roger Hansen til Kampanje.

...

Tøffere for DN

Dårlig start på året for Dagens Næringsliv. Nå går reklamesalget tilbake både på nett og papir.

...

Journalistleder slår tilbake

- Det er en moralsk og økonomisk avgrunn mellom journalistene som utfører samfunnsoppdraget og medieeierne, som henter ut fortjeneste i bøtter og spann, mener lederen i Norsk Journalistlag (NJ).

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.