...
Foto: Kyrre Lien,/SCANPIX

Tone Damli blir Idol-dommer

TV 2 setter sammen et nytt dommerpanel foran neste års storsatsing på «Idol».

Knut Kristian Hauger
Knut Kristian Hauger Profil E-post
Publisert 18.08.2012 kl 11:01 Oppdatert 20.08.2012 kl 08:52

Tips en venn på e-post:

Vårsesongen 2013 er det klart for en ny runde av seersuksessen «Idol - jakten på superstjerne» og i den forbindelse setter TV 2 sammen et nytt dommerpanel. Der er det klart at tidlligere Idol-deltager Tone Damli blir én av dommerne .

- Jeg gleder meg som et lite barn, dette skal bli så gøy! Jeg skal innrømme at jeg har vært rimelig lysten på den rollen en god stund allerede, jeg har jo sett alt av talentshow, og da er jo Idol selvsagt favoritten. Og når man sitter hjemme i sofaen og mener og kommenterer, så skulle man jo ønske at man selv kunne sitte bak dommerbordet og bestemme på ordentlig. Nå får jeg det, og det blir kjempemoro, sier Tone Damli selv til TV 2.no.

TV 2 har gode erfaringer med «Idol» og Tone Damli. Finalen fra 2005 mellom Tone Damli og Jorun Stiansen er det mest sette underholdningsprogrammet i TV 2s historie med 1.475.000 seere. Tone Damli kom da på andreplass, fikk platekontrakt, og har siden etablert seg som en av landets mest populære popstjerner med en rekke hits fra i alt fem album.

TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup er veldig glad for å ha sikret seg Tone til «Idol» og det i selveste jubileumssesongen.

- Tone er et av de beste bevisene på at det er mulig å skape seg en suksessrik karriere med utgangspunkt i «Idol». I Idol leter vi etter en superstjerne, og da er det fantastisk fint å ha en superstjerne med i juryen også. Det skal bli veldig fint å få henne tilbake på TV 2, og vi er sikre på at hun har mye å tilføre kommende Idol-sesong, sier TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup.

I fjor bestod dommerpanelet av Hans Erik Dyvik, Marion Ravn, Gunnar Greve og Bertine Zetlitz. Informasjonsansvarlig i TV 2, Bjarne Laastad jr., er hemmelighetsfull og vil ikke si hvem som skal ut og om det er noen av fjorårets dommere som skal være med videre.

- Vi holder dette helt åpent, sier Laastad til Kampanje

Tone Damli er imidlertid klar på hva hun ser etter hos deltakerne.

- Jeg har en veldig klar visjon om hvilke deltakere jeg ønske å ta med videre. Stemme og talent er selvsagt fundamentet i enhver artist, men de jeg ser etter trenger ikke nødvendigvis være teknisk best eller ha den sterkeste stemmen. Men de må ha viljen, lysten og gnisten for å være artist. Jeg kan gjerne finne en artist som er litt uferdig, men som har et kjempepotensiale, og som vi kan hjelpe å løfte videre og finne sin stil. Om vedkommende er 16 eller 34 spiller ikke så stor rolle, heller ikke om det er jente eller gutt. Jeg tror kanskje at jeg kommer til å se etter noe litt annet enn det mange Idol-dommere tidligere har sett etter. Jeg leter rett og slett etter en popstjerne, forteller Tone.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.