Halvveis ut i Arendalsuka har Heidi Nordby Lunde og Sveinung Rotevatn rukket å få med seg mye og langt mer enn de nærmere 80.000 besøkende arrangøren Arendal kommune venter skal komme. For selv om Arendalskuka oversvømmes av politikere, mediefolk, næringslivstopper og interesseorganisasjoner, som fordeler seg på mer enn 800 arrangementer og debatter, er det noen som har det litt mer travelt enn andre.

Kampanje har ikke klart å finne noen andre personer med flere debatter enn Høyre-politiker Heidi Nordby Lunde.

- Jeg tror jeg har endt opp i 24 forskjellige debatter så det blir mye løping, men det er jo det Arendalsuka handler om, sier Heidi Nordby Lunde.

Se videointervju med Heidi Nordby Lunde her:


- Jeg blir sliten

En annen travel politiker er Venstres Sveinung Rotevatn. Han klarer ikke helt å trumfe Nordby Lunde, men programmet er tett for Venstre-politikeren som har 17 debatter han skal være med på under Arendalsuka.

- Det er mye og jeg må si jeg blir sliten i løpet av en dag, sier Rotevatn til Kampanje.

Samtidig som Arendalsuka driver partiene også en heftig og intens valgkamp. Men blir det tid til å drive valgkamp eller blir det bare debatt?

- Det er jo litt valgkamp i å være her, fordi du når jo ut i mediene og du treffer folk. Men i de mindre partiene som Venstre er vi jo ikke så forferdelig mange og da må noen få av oss ta veldig mange debatter mens en del andre er hjemme i fylkene sine og driver valgkamp, sier Rotevatn.

Se videointervju med Sveinung Rotevatn her: