Tidligere Ap-politiker, direktør for strategi og samfunnskontakt og eiendomsdirektør i ROM Eiendom, Signe Horn, blir seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese på området public affairs.

- Geelmuyden Kiese og jeg deler mange av de samme oppfatningene om kommunikasjonens rolle i samfunnet. Gjennom flere år har jeg vært opptatt av å bidra til at private og offentlige aktører sammen skal skape gode resultater både for eiere og for samfunnet. Med erfaring både fra politikk og embetsverk, og ikke minst fra eiendomsbransjen, gleder jeg meg å fortsette dette arbeidet i et av de mest anerkjente kommunikasjonsmiljøene i landet, sier Signe Horn.

Horn ledet nylig nominasjonskomiteen for Oslo Arbeiderparti. I tillegg til stillingen som eiendomsdirektør i ROM Eiendom, hvor hun også har fungert som direktør for strategi og samfunnskontakt, har hun tidligere innehatt lignende posisjoner i blant annet Konkurransetilsynet og NSB. 

- Signe har en solid kompetanse og erfaring som gjør henne til en autoritet på samfunnskontakt og politikk. Med erfaring fra politikken og en rekke store samfunnsaktører, vil hun styrke vår satsning på området. Vi er veldig glad for å ha fått Signe med på laget, sier Nina Riibe, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese.

Horn tiltrer stillingen som seniorrådgiver 1. september, men denne uken tjuvstarter hun på PR-karrieren under Arendalsuka, der hun blant annet leder GKs arrangement «Maktsnakk: Folkets spørretime».

- Å delta på Arendalsuka er en fin anledning til å møte flere av selskapets kunder og interessenter. Det er et stort behov for økt samarbeid og forståelse for rollene ulike samfunnsaktører har, det være seg politikere, næringsliv eller ideelle organisasjoner. Jeg ser frem til å bidra til dette sammen med resten av laget i Geelmuyden Kiese, avslutter Horn.