Administrerende direktør i First House, Per Høiby, henter inn Julie Lunde PaulsenPeter Jacob Jacobsen og Simen Trannum som nye ansatte i First House.

To av dem kommer i tillegg rett fra skolebenken. 

- Ansettelsen av disse tre talentene viser at det går meget godt med First House og at vi er en attraktiv arbeidsplass, sier Høiby. 

En av dem er Julie Lunde Paulsen som har en bachelor i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI og en master i E-marketing and Social Media fra Middelsex University i London.

Hun vil styrke tjenestetilbudet i First House innen digital kommunikasjon.

- Jeg er utrolig glad for jobben i First House og gleder meg til å jobbe sammen med selskapets dyktige rådgivere. Det er fantastisk å kunne lære av slike kolleger og videre utvikles i miljøet. Jeg gleder meg til å kunne bidra med kunnskap innen sosiale medier og digital kommunikasjon, sier Paulsen. 

Peter Jacob Jacobsen er siviløkonom fra NHH med spesialisering innen finans og har jobbet i Gambit H+K siden 2014, mens Simen Trannum er utdannet innen administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Oslo og Akershus med spesialisering innen HR og ledelse. Han har erfaring fra lederroller og styreverv, og var for to år siden praktikant i First House.

- Gjennom tidligere praksisperiode i First House fikk jeg innblikk i strategisk rådgivning på sitt ypperste. Det er et privilegium å få muligheten til å jobbe med noen av de mest erfarne rådgiverne i bransjen. Jeg ser frem til å bidra med kompetanse innen kommunikasjon, posisjonering, synliggjøring og prosjektledelse.