- De er to erfarne og flinke damer, som jobber med flere veldig spennende kunder. I tillegg er de reale og hyggelige folk, som jeg vet at kommer til å passe godt inn hos oss, sier Morten Smidesang, styreleder og seniorrådgiver i Smidesang & Lyng, i en pressemelding.

Siv Mykland og Lisa Løseth etablerte i 2020 kommunikasjonsbyrået Ror etter å ha jobbet mange år i kommunikasjonsbransjen. Nå tar de med seg kundene over til Smidesang & Lyng, hvor begge kommer inn på eiersiden. 

- Vi trives med å jobbe i små team, tett på kundene. Samtidig har vi ønsket oss flere flinke kollegaer å spille på. Når vi startet dialogen med Smidesang & Lyng på høsten i fjor, så vi raskt at her kan vi få begge deler. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang, og til å se hva vi kan få til sammen, sier Mykland. 

Mykland og Løseth har jobbet sammen i byrå siden 2017. Mykland har tidligere jobbet mange år som rådgiver i rekruttering av ledere og fagspesialister. 

 - Siv og Lisa tar med seg verdifull erfaring og kapasitet på merkevarebygging og design. I tillegg blir de viktig for satsingen vår på employer branding, hvor det skjer mye om dagen, sier Smidesang og fortsetter:

- Det er et svært hull å tette i grensesnittet mellom HR og marked, og der skal vi gjøre mer. Profiler som Siv, med bakgrunn fra både rekruttering og markedsføring, blir viktig i arbeidet fremover, sier Smidesang.     

Mykland og Løseth bor og jobber i Trondheim og blir en del av Trondheimskontoret til Smidesang & Lyng.