...
Foto: Kyrre Lien/Scanpix

Hafslund sponser rockeband

Tar Øya-sponsoratet ett skritt videre med Kristopher Schau og resten av Hurra Torpedo.

Dag Robert Jerijervi
Dag Robert Jerijervi Profil E-post
Publisert 08.08.2011 kl 13:50 Oppdatert 08.08.2011 kl 14:54

Tips en venn på e-post:

Strømleverandøren Hafslund fortsetter sitt generalsponsorat av Øyafestivalen og inngår samtidig et tett samarbeid med Øya-aktuelle Hurra Torpedo, som er kjent for å spille på hvitevarer. Hafslund lover å sørge for at spillejobben blir deres heftigste hvitevarekonsert noensinne. I retur skal Hurra Torpedo-prosjektet og Øyafestivalen-sponsoratet bygge kunnskap om Hafslunds satsing på fornybar energi.

- Kombinasjonen Hurra Torpedo og Hafslund er riktignok en uvanlig kombinasjon, men vi mener de er flotte ambassadører for gjenbruk av energi. De har helt siden starten for nesten 20 år siden tatt i bruk gamle hvitevarer andre har kastet, og gitt dem nytt liv. Vi ønsket å samarbeide med dem for å vise at vi tenker nytt om miljøet og hvordan man gjennom kreativitet kan finne nye måter å bruke strøm på, sier ansvarlig for Øya-samarbeidet i Hafslund, Frode Geitvik.

Samarbeidet har også resultert i en syv episoders web-tv-serie, der man kan følge Hurra Torpedo-gutta Egil, Aslag og Kristopher i jakten på nye instrumenter. Fra hvitevareberget på gjenbruksstasjonen på Haraldrud i Oslo til verkstedet sammen med ingeniører fra Hafslund, får seerne ta del i hvordan vaffeljern, akupunktstimulatorer og dustbustere forvandles til nye instrumenter.

- Å spille på Øyafestivalen er en kjempehappening for oss. Det er hjemmebane og en kolossal arena å spille på. Vi er glade for å ha fått med oss Hafslund på laget som kan hjelpe oss med å bygge noen store ting til denne konserten, sier Kristopher Schau.

Hafslund er inne i sitt andre år som generalsponsor for Øya, og bruker årlig et beløp i millionklassen for samarbeidet med festivalen. Det er gjennom dette generalsponsoratet ideen om samarbeidet med Hurra Torpedo ble født.

- En del av pengene vi går inn med er kontanter, mens noe av det tas ut arbeid. Vi har blant annet gjort et omfattende arbeid for å tilføre festivalområdet strøm, slik at Øya kan være en helt dieselaggregatfri og enda mer miljøvennlig festival, sier Frode Geitvik.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.