Starcom har hatt Burger King på kundelisten siden 2013. Nå får det nyetablerte søsterbyrået New Work ansvar for innhold.

New Work ble lansert i sommer og skal være et datadrevet kreativt byrå i det som er landets nest største mediebyrågruppe, og som fra før av inkluderer Starcom og Zenith. Byrået ledes av tidligere digitaldirektør i SMFB Engine, Christian Raae.

Les mer: Starcom skal lage datadrevet reklamebyrå

- Som nystartet byrå er dette en fantastisk start. Burger King er en fantastisk merkevare som henvender seg til en målgruppe som er vanskelig å nå med tradisjonelle virkemidler. Vi vil jobbe tett med Starcom for å sikre en integrert leveranse, og sammen lage kreative og mediesmarte idéer som gjør at vi får optimalisert alle aktiviteter. Det skjer mye spennende hos oss for tiden. Vi er glade og svært takknemlige for å få denne tilliten, sier Christian Raae.

- Vi synes satsingen på New Work er spennende, og vi skal sammen lage engasjerende innhold knyttet til våre kampanjer. I tillegg vil jeg utfordre dem spesielt på å tenke helhetlig sammen med Starcom, og ikke minst tenke smart rundt hvordan de enkelte kampanjene kan tas ut i restaurantene. Dette gleder vi oss til!, sier Heidi Moss, som er marketingsjef i Burger King.

I tillegg til Starcom og New Work jobber Burger King også med MSL som PR-byrå og Bentzon Bylund som hovedbyrå for Burger King i Skandinavia.