Telenor Norge har siden 2015 delt mediebudsjettet sitt mellom Starcom og OMD. Starcom sitter på selve Telenor-merkevaren, mens OMD har hatt øvrige merkevarer som Canal Digital, Talkmore og Djuice, før denne merkevaren ble skrotet.

Nå skal OMD i tillegg håndtere Telenor Bredbånd. Telenor ønsker nemlig å samle hele tv- og bredbåndssatsingen hos OMD.

- Endringen vi nå har gjort er for å oppnå synergier på tvers av bredbåndsproduktene under merkevarene Canal Digital Kabel og Telenor, som frem til nå har vært delt under to mediebyråer. Det ligger ingen dramatikk i byttet, kun et ønske om å samle kontoene for å effektivisere mediestrategiene, sier pressekontakt Magnus Line i Telenor Norge til Kampanje.

- Har dere avholdt en konkurranse mellom de to byråene for å avgjøre hvem som skal holde i bredbånd- og tv-kontoen?

- Vi har vært i en prosess med begge byråene og gjorde en totalvurdering før sommeren. Valget falt på OMD i denne runden.

Head of Marketing Communications, Fastnett og TV, i Telenor Norge, Torill Silkoset begrunner valget av nytt byrå på følgende måte:

- Vi opplever OMD som offensive, endringsvillige og entusiastiske. I kombinasjon med sterk digital og strategisk kompetanse, har OMD de kvalitetenes som er viktige for blant annet å bygge opp vår tv-portal T-We som merkevare og synliggjøre Telenors satsing på fiber-bredbånd».

Administrerende direktør i OMD, Torstein Rafgård omtaler opdpraget som
«stort og prestisjefylt».

- Telenor har høye forventninger overfor sine samarbeidspartnere og det sier seg selv at vi er fornøyde over å matche deres forventninger på de mange områdene de har etterspurt i prosessen. Vi gleder oss veldig til bidra med kompetanse, faglig fokus og masse entusiasme for å bidra til at selskapene når sine mål, sier han.