Det er reklamebyrået Try som står bak de nye Bremykt-reklamene. 

- Vi ønsker å knytte Bremykt enda tettere til brød. Bremykt er det velsmakende og selvsagte valget å smøre med. Dessuten ønsker vi å vise at Bremykt kan brukes til det meste. Man trenger egentlig bare Bremykt, sier kategorisjef Ole Rise i Fjordland.

Det kreativet teamet til Try, Karin Lund og Øystein Halvorsen, har fortalt skrøner på vegne av Bremykt i over ti år.

- Bremykt er en veldig leken merkevare, og vi har fått holde på med skrønene, noe som er veldig gøy, sier Halvorsen til Kampanje.

Han forteller imidlertid at skrønene har blitt kortere med tiden, for at de skulle kunne tilpasse seg den nye mediehverdagen.

- Det er uansett morsomt å kunne drive historiefortellig og lage noe folk synes er gøy, sier Halvorsen.

- Vil du si at skrøner er selve definisjonen av historiefortelling?

- Det er i hvert fall en måte å drive det på, men om det er definisjonen vet jeg ikke. Det er uansett deilig å få utløp for litt skrøner og kreativitet.

I tillegg til nye historier har Bremykt fått en helt ny lydlogo som skal runde av reklamefilmene. Lydlogoen er laget av produksjonsselskapet Verdens sterkeste mann.

- Håper du den skal sette seg hos publikum?

- Det er sikkert en drøm for annonsøren det, og vi merker at den setter seg litt. Men det avhenger også av medietrykket, slikt er ikke gjort over natta. Likevel er det en fin måte å binde uttakene sammen på, sier Halvorsen.

Reklamekampanjen skal gå både på TV og digital. Det er produksjonsselskapet Heimlich som står bak filmene med Steinar Borge på regi.

Se reklamefilmene her - skrøner om croissant:


Skrøner om pitabrød:


En sjelden gang skrønes det ikke: