...

McCann sjekker inn hos Scandic

Scandic Vulcan skal skape de kreatives eget hotell. Se hvordan norske produksjonsselskaper, reklamebyråer og designmiljøer har utformet hotellrommene. Se bildene her!

Knut Kristian Hauger
Knut Kristian Hauger Profil E-post
Publisert 17.11.2011 kl 16:47 Oppdatert 18.11.2011 kl 07:15

Tips en venn på e-post:


McCanns Scandic Vulkan film

Fabian åpner reklamedøren

Norske reklame- og designbyråer har laget hver sin dør på på det nye hotellet Scandic Vulcan. Se hvordan døra til et reklamebyrå ser ut her!


Denne høsten gikk en hotelldør i full størrelse tilhørende Scandics nyeste flaggskiphotell «Vulkan» på rundreise blant kreative byråmiljøer i Norge. Oppgaven som fuglte med døra var enkel nok: Gi design til døra, og få deres eget hotellrom og rent fysisk sett er nok Scandics dørturné den største DM-kampanjen som har sett dagens lys i Norge.

- Ti av landets ledende kreative miljøer ble invitert i prosjektet, hvor formålet først og fremst var å kommunisere at Scandics nyeste hotell tar mål av seg til å være en naturlig møteplass for den kommersielle, kreative industrien i Oslo, sier rådgiver Tine Birkeland i Concept Communication, som var ansvarlig for DM-kampanjen.

Ti byråer endte dermed opp med å få et hotellrom i byråets navn som belønning med en tilhørende egendesignet dør. De ti byråene var SMFB, Concept Communication, Snøhetta Design, Qvisten, Dist Creative, Qvisten Animasjon, Try, MK, Motion Blur, Uniform og McCann.

Her kan du se alle bildene av de ulike dørene!

McCann hadde laget en ganske så avansert dør med en egen app gjestene kunne laste ned. Deretter holdt man telefonen foran døra og fikk avspilt en film som viste hva som «egentlig» foregår bak døra på innsiden.

- Vi er et tverrfaglig miljø på huset og tenkte derfor tverrfaglig. Dermed involverte vi både produksjonsmiljøet og det interaktive miljøet i Mediafront og det kreative miljøet i McCann. Et flatt trykk ble for kjedelig. Med denne løsningen så appellerer vi virkelig i «kikker'n» i oss, sier kreativ leder i McCann, Tore Woll, til Kampanje.

- Som et integrert kommunikasjonshus løser vi helst oppgaver som tar for seg ulike medier og snakker til målgruppene innenfor rammene av den mediehverdag som eksisterer i 2011. Derfor har vi valgt å bruke «vår» dør som en inngangsport til en visuell opplevelse. Man peker telefonen sin mot døren, døren åpner seg, og man får se hva som skjer på innsiden av et hotellrom? Vi kan egentlig ikke si noe mer, annet enn ”løp opp til rom 512 og se hva som skjer bak lukkede dører, sier markedssjef i McCann, Tone Bøygard, til Kampanje.

I tillegg har Diesel fått sitt eget dobbeltrom å boltre seg på, og har således lansert landets første rene merkevarerom.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.