...
Rollebytte: Under Helge Onsums ledelse i Aegis Media Norge har Paal Fure fått lov å prøve seg i flere Aegis-selskap. Fure ble på kort tid en av Onsums mest betrodde ledere. Nå tar han over hele Aegis Media i Norge.

Han blir den nye Aegis-sjefen

Paal Fure overtar etter Helge Onsum som konsernsjef i Aegis Media Norge.

Knut Kristian Hauger
Knut Kristian Hauger Profil E-post
Publisert 13.03.2012 kl 07:54 Oppdatert 13.03.2012 kl 11:38

Tips en venn på e-post:

I dag ble det kjent at toppsjefen i Aegis Media Norge, Helge Onsum, takker for seg som administrerende direktør etter 25 år i mediebyrågrupperingen. Det skjer samtidig med at styreleder i Aegis Media Norge, Henrik Jensen, i samarbeid med avtroppende direktør Helge Onsum har funnet den som skal ta over styringen av selskapet som eier og driver de fem selskapene; Carat, Vizeum, Dist, iProspect og Isobar.

- Vi er veldig glade for at Paal Fure takket ja til å ta over stafettpinnen etter Helge Onsum. Paal er en klok leder og et faglig fyrtårn som har skapt meget gode resultater i sine syv år i konsernet, sier leder i Aegis Media Nordic, Henrik Jensen.

Paal Fure har vært innom flere Aegis-byråer i sine år i selskapet både som sjef for mediebyrået Vizeum og som sjef i nysatsingen Isobar. Fure spilte også en vesentlig rolle i restruktureringen og videreutviklingen av iProspect gjennom oppkjøpet av Qualitè Search Marketing.

- Nå sist har han lansert Isobar i Norge som etter et års tid nå er blant Norges ledende byråer. Han kjenner alle våre forretningsområder og er en respektert person innen vårt globale nettverk. Paal har jobbet tett med Helge i flere år og kjenner konsernets virksomhet meget godt. Vi kunne ikke hatt en bedre kandidat til å ta over nå, fortsetter Jensen.

Aegis Media i Norge består av mediebyråene Vizeum og Carat, kommunikasjonsbyråene Dist og isobar samt søkeordsmarkedsføringsbyrået iProspect. Byrågruppen har de senere årene ligget på en medieomsetning på noe over to milliarder, en byråomsetning på rundt 200 millioner og et resultat før konsernbidrag til eierne på mellom 40 og 50 millioner.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på mange og viktige oppgaver i det som vel må sies å være vår bransjes mest spennende jobb. Aegis Media er et konsern med fem sterke og gode byråer som hver for seg presterer på et meget høyt niva. Markedet for «marketing» og kommunikasjonstjenester er i en brytningstid og medielandskapet er i en grunnleggende endring. Det stiller høye krav til oss.- og det motiveres jeg av, sier Paal Fure selv.

Fure tar over i løpet av kort tid. Helge Onsum takker nemlig for seg før påske. Fure kommer i fremtiden til å inngå i den nordiske ledergruppen i Aegis Media som viseadministrerende direktør.

- Alle som kjenner meg vet at jeg drives av utfordringer, høyt faglig nivå – og flinke, ansvarsfulle mennesker. Det er det en sterk kultur for innen Aegis Media. Derfor gleder jeg meg til å gå på jobb hver eneste dag, sier den nye Aegis-toppen.

På forsiden nå


...

50 må gå i Aller

I dag har Aller Media varslet de ansatte om at mediekonsernet skal kutte 50 årsverk i løpet av 12 måneder. - Vi må redusere kostnadsnivået med mellom 80 og 90 millioner kroner, sier toppsjef Roger Hansen til Kampanje.

...

Tøffere for DN

Dårlig start på året for Dagens Næringsliv. Nå går reklamesalget tilbake både på nett og papir.

...

Journalistleder slår tilbake

- Det er en moralsk og økonomisk avgrunn mellom journalistene som utfører samfunnsoppdraget og medieeierne, som henter ut fortjeneste i bøtter og spann, mener lederen i Norsk Journalistlag (NJ).

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.