...
Bytter byrå: Nordic Marketing Manager Unni Strømstad og markeds- og kommunikasjonssjef Benedicte Kjøde i Eniro har funent seg en ny byråpartner.

Gule Sider velger nytt byrå

Avslutter samarbeidet med McCann og velger nytt nordisk hovedbyrå.

Redaksjonen, Kampanje
Publisert 31.05.2012 kl 10:33 Oppdatert 31.05.2012 kl 16:02

Tips en venn på e-post:

Eniro, selskapet bak Gule Sider, har valgt det svenske reklamebyrået Forsman & Bodenfors som nytt nordisk hovedbyrå. Byrået leder en nordisk konstellasjon, representert i Norge ved Los&Co.

- Med reklamebyrå på plass går vi nå i gang med iverksette Eniros nye, gjennomgripende merkevarestrategi, forteller Unni Strømstad, Nordic Marketing Manager i Eniro i en pressemelding.

Eniro har denne våren utviklet en ny merkevarestrategi og omorganisert seg til en felles nordisk kommunikasjonsenhet. Som en del av denne prosessen har man også valgt nytt reklamebyrå. Eniro Norges mangeårige samarbeid med McCann er dermed avsluttet.

- Vi har gjort et grundig arbeid for å finne riktig samarbeidspartner, og mener vi har funnet det i Forsman & Bodenfors. Selskapet er valgt på bakgrunn av strategisk kompetanse, forretningsforståelse, digital kompetanse, forståelse for en bransje i sterk forandring og forståelse for nordisk, koordinert arbeid, sier Strømstad.

Forsman & Bodenfors' norske partner Los&Co skal bistå Eniro med å skape nasjonal markedsføring, parallelt med den fellesnordiske kommunikasjonen, i tett samarbeid med Eniro og Forsman & Bodenfors.

- Los&Co har hatt en spennende utvikling de siste årene og har etablert seg som et av de viktigste byråene, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Eniro Norge, Benedicte Kjøde.

- Eniro er Nordens største aktør innen søkemotorer og opplysningstjenester, med kjente merkevarer som Gule Sider, Kvasir og 1880, tjenester vi gleder oss til å jobbe med. For Los&Co, som driver med kommersialisering av ideer, er dette et veldig spennende samarbeid. Vi går til jobben med ydmykhet og stolthet, sier daglig leder I Los&Co, Jan Christian Fosseidbråten.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.