...
Erik Heisholt

Heisholt skilles fra Frank

Erik Heisholt slutter i byrået Frank. - Ettersom tiden går merker man at man har noe ulikt syn på hvordan ting skal gjøres, og det er en ærlig sak, sier Heisholt.

Erlend Fossbakken
Erlend Fossbakken Profil E-post
Publisert 21.06.2012 kl 11:48 Oppdatert 21.06.2012 kl 15:51

Tips en venn på e-post:

Etter vel ett og et halvt år i byrået, er byrået Frank og Erik Heisholt enige om å skille lag. Det opplyser byråleder Oscar Michaelsen i en melding.

- Vi skilles som gode venner, sier Michaelsen i en pressemelding.

Erik Heisholt legger ikke skjul på at man har hatt uenigheter. Han kommenterer sin avgang slik:

- Ettersom tiden går merker man at man har noe ulikt syn på hvordan ting skal gjøres, og det er en ærlig sak. Da er det best å skille lag i full fordragelighet slik at man på hver sin kant kan konsentrere seg 100 prosent på det som driver deg. Dette var Oscar Michalsen helt enig i. Det sier alt om Frank, måten de har tatt dette på, og for å være litt gladkristen på slutten så har dette halvannet året gitt meg nye venner for livet. Så nå takker jeg av med en gledelig shortlist i Cannes Lions og sender staffettpinnen i Frank videre, sier Heisholt.

Erik Heisholt kom til Frank i februar i 2011 fra rollen som kreative leder i reklamebyrået TBWA/Oslo, som senere samme år ble kjøpt opp av Frank.

- Jeg har hatt en flott tid i Frank med svært dyktige og hyggelige kolleger. Arbeidet med å gå inn i det som var et rent designbyrå, og være med på å utvikle dette til å bli et kanaluavhengig kommunikasjonsbyrå har vært artig, spennende og utfordrende. Nå er dette på plass, vi har satt sammen et fantastisk lag som kommer til å gjøre det sylskarpt, og jeg føler at tiden er inne for å gjøre noe nytt.

- Vi har vært gjennom et meget spennende år sammen og jeg er veldig glad for å ha fått anledning til å bli bedre kjent med Erik Heisholt, som er en meget erfaren og klok kreatør. Jeg har respekt for at han nå har besluttet å bevege seg videre og ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier Michaelsen.

På forsiden nå


...

Vil ha sjakk-VM i Oslo

Store aktører i kommunikasjonsbransjen kjemper for å få returkampen mellom Magnus Carlsen og Vishny Anand til Norge. Samtaler om medierettigheter og sponsoravtaler er i gang.

...

- Spence våser

Gunnar Bjørkavåg avviser at han får bedre betalt jo flere han sier opp, og minner om at antall ansatte er doblet i hans periode som konsernsjef i NHST.

...

Fra Dinamo til Schjærven

Ny overgang i reklamebransjen.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.