...
Uten frykt: SAS har vært storkunde hos Mediacom i snart 10 år. Nå setter flyselskapet i gang en nordisk byråkonkurranse. Mediebyrået lover høytrykk i kampen om å beholde SAS som kunde. - Det er gleden over å vinne som driver oss, ikke frykten for å tape, sier administrerende direktør Ruben Søgaard i Mediacom til Kampanje.

- Har ingen kunder å miste

SAS bruker mellom 40 og 60 millioner kroner på reklame i Norge. Mediacom-sjef Ruben Søgaard vil kjempe for å beholde storkunden.

Erlend Fossbakken
Erlend Fossbakken Profil E-post
Publisert 08.08.2012 kl 16:06 Oppdatert 09.08.2012 kl 07:58

Tips en venn på e-post:

Mediacom sikret seg SAS som kunde i 2002 etter å ha slått OMD i finalen. Nå ruster mediebyrået seg til kamp om å beholde storkunden.

- Mediacom har ingen kunder å miste, derfor legger vi oss i selen både i det daglige arbeidet og for å prestere når det nå er pitch. Men det er gleden over å vinne som driver oss, ikke frykten for å tape, sier administrerende direktør Ruben Søgaard i Mediacom til Kampanje.

Han legger ikke skjul på at SAS er en meget viktig kunde.

- SAS er blant våre største kunder i Norge og Norden, så naturlig nok er dette veldig viktig for oss. Vi har jobbet med SAS i snart 10 år og ønsker selvsagt å fortsette det gode samarbeidet. SAS er en stor aktør i en spennende bransje der kommunikasjon spiller en viktig rolle og for oss er det spennende å jobbe tett med SAS og DDB om både strategisk retning og taktiske grep, sier Mediacom-sjefen.

Norsk storannonsør
SAS er en av landets største annonsører. Etter det Kampanje kjenner til bruker flyselskapet mellom 40 og 60 millioner kroner på reklame i Norge hvert år.

I morgentimene i dag la SAS frem sine regnskapstall for årets andre kvartal. Der kommer det frem at selskapet bedrer driftsresultatet kraftig - fra et underskudd før skatt på 730 millioner svenske kroner i andre kvartal i fjor til årets overskudd før skatt på 371 millioner svenske kroner.

I sin kvartalsrapport skriver selskapet at arbeidet med å kutte kostnader fortsetter. Totalt sikter selskapet mot å kutte kostnader med fem milliarder svenske kroner i løpet av året og neste år. Samtidig har selskapet satt i gang en skandinavisk byråkonkurranse.

- Det stemmer at vi er ute med en pitsj i Skandinavia og at denne skal bli avgjort i løpet av høsten. Vi har vært i Mediacom over ti år, sier markedsdirektør i SAS Norge, Tor Anton Bjørge til Kampanje.

På forsiden nå


...

Hallberg med Big Brother-comeback

Lasse Hallberg er tilbake i sjefsstolen når TVNorge-kanalen Fem skal sende «Big Brother» til høsten. - Jeg tror folk begynner å gå lei av dagens konstruerte «parrings-tv», sier Hallberg.

...

Kampanje ønsker god påske!

Vårt påskeegg til leserne inneholder en aldri så liten quiz.

...

Mest lest på Kampanje.com

Trenger du et avbrekk i påsken? Sjekk listen med de ti mest leste sakene på Kampanje.com i første kvartal.

Tips oss

e-post: kampanje@kampanje.com
Telefon: 22 33 31 00

Kontakt oss

Telefon: 22 33 31 00
e-post: kampanje@kampanje.com
Post- og besøksadresse: Kampanje Forlag
Prinsens gate 22, 0157 Oslo
Org.nr: 993 924 539

Redaksjon

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Knut Kristian Hauger
Redaksjonssjef magasin: Hilde Nyman
Journalist: Erlend Fossbakken
Journalist: Dag Robert Jerijervi
Om redaksjonen

Annonse

Nina Gade Tenvik: 91 37 67 76
Maja Vuleta Babic:46 80 71 89

Om annonsering

Redaktøransvar
Redaktøransvar
Innholdet i utskriften er vernet etter åndsverklovens regler.
Utskriften er kun til privat bruk og kan ikke benyttes på annen måte.
Kopiering eller spredning av innholdet krever avtale med rettighetshaver eller Kopinor.