EPSI Rating har igjen målt kundetilfredsheten blant strømmetjenestene nordmenn abonnerer på, og nå er det Viaplay-kundene som er de mest fornøyde. De gir en score på 75,8 poeng, opp 7,7 poeng fra fjorårets undersøkelse.

- Viaplay-kundene opplever at de får tilgang til godt innhold, de får god service dersom det skulle være nødvendig, og de får dette til en bra pris, sier Fredrik Høst i EPSI Rating.

HBO Nordic, som i fjor var den best likte tjenesten, tar andreplassen med 73,7 poeng og TV 2 Sumo tar tredjeplassen med 72,7 poeng. Faktisk øker kundetilfredsheten blant alle de målte strømmetjenestene, men det er Netflix-kundene som nå er de minst fornøyde. Markedets største får en score på 70,5 poeng, opp 3,7 poeng fra i fjor.

- Netflix får også denne gangen de beste tilbakemeldingene når det gjelder bildekvaliteten og brukervennligheten, men kommer derimot dårligst ut når brukerne vurderer innholdet, sier Høst.

Undersøkelsen viser at 64 prosent av bredbåndskundene i Norge abonnerer på en strømmetjeneste, og det er 13 prosentpoeng flere enn på samme tid i fjor.

Les mer om undersøkelsen her.