Det er stolthet. Mye stolthet. I Felleskjøpet jobbes det kontinuerlig med bærekraft, med kortreist mat og det jobbes med dyr. Det jobbes hver eneste dag for at bonden skal få levert sine råvarer eller kjøpe innsatsfaktorene de trenger til sin drift på gården, enten de skal ha såkorn, kraftfor, maskiner eller teknologiske løsninger. Og kompetansen vår deles gjerne med forbrukerne som er en voksende kundegruppe i alle våre butikker. Utstyr til hunden, jord og frø eller planter til hagen er kategorier hvor Felleskjøpet er markedsledende.

I 125 år har Felleskjøpet eksistert, et samvirke eid av nærmere 40 000 bønder spredt over hele landet. På hovedkontoret på Lillestrøm har over 300 medarbeidere arbeidsplass og jobber med alt fra markedsføring og kommunikasjon, til forretningsutvikling og medlemsstøtte. Totalt over hele landet er det ca 4 000 ansatte i konsernet Felleskjøpet Agri og da inkluderer vi både ansatte i butikker, de som jobber på kornmottak, verksteder, hagesenter og våre spennende datterselskaper.

Fjerdeplass på omdømmemåling

- Vi er nylig blitt kåret til å ha Norges fjerde beste omdømme på Ipsos årlige omdømmemåling og det er vi meget stolte av, sier Line Hildonen Ramstad, kommunikasjon- og markedsdirektør i Felleskjøpet.

– Det viser at landbruket og samvirkemodellen betyr mye for folk flest i Norge, og at arbeidet vårt med å bygge merkevare og omdømme går i riktig retning.

I løpet av det siste året har nettopp avdelingen til Line skutt fart. Alle markedsfunksjonene som tidligere var fordelt ut i organisasjonen, blitt samlet til en avdeling for å få bedre synergier ut av kompetanse og oppgavene som utføres. I dag er det 30 personer som jobber med alt fra marked, innholdsmarkedsføring, kommunikasjon, e-handel og digital utvikling.

Søker flere til markedsavdelingen

- Nå ser vi etter ytterligere forsterkninger og trenger både en sjef for kommunikasjon, en redaktør og en innholdsprodusent. Det er økt fokus på bærekraft for oss i årene som kommer og her må vi få inn flere ressurser for å få kommunisert arbeidet vårt, i tillegg til det mer tradisjonelle rundt kjæledyr, hage og uterom, landbruk og maskin, sier Line stolt.

Ledige stillinger i Felleskjøpet:

Redaktør og innholdsprodusent – les mer her!

Kommunikasjonssjef – les mer her!

Innholdsprodusent – les mer her!