HBO Nordic har ikke klart å holde tritt med Netflix etter at de begge lanserte i Norden for knappe to år siden. Nå har strømmeselskapet fått med seg den norske skuespilleren Kristofer Hivju, kjent fra «Game of Thrones», til å fronte sin første lokalt produserte reklamekampanje.

Filmen bygger på slagordet «The Home of Series» og er laget av det danske byrået SLM.

- Vi er så priviligerte at vi har en gruppe nordiske skuespillere i noen av våre største internasjonale tv-serier. Vi tenkte det ville være en god idé å inkludere en av disse skuespillerne i det som er vår første lokalt produserte reklamefilm. Kristofer Hivju var et opplagt valg for oss, ettersom han har en enorm karisma og er velkjent for mange i både Norge og i Norden for sin rolle i Game of Thrones, sier Christina Sulebakk, markedsdirektør i HBO Nordic.