- Tekstene dine er ikke bare ord som er plassert etter hverandre. De er verktøy som skal gjøre en jobb. Og akkurat som vi i blant må få oss nye verktøy, reparere dem vi har eller lære oss å bruke verktøyene bedre, må vi også jobbe med tekstene, sier Camilla Hager.

I 15 år har hun hjulpet hundrevis av små og store bedrifter i alle slags bransjer med å finne ordene som overbeviser, engasjerere og selger.

Camillas bok «Skriv så du får ja!» ble raskt utsolgt, og mange ber jevnlig om hennes gode skriveråd. Nå kan du få hjelp av Camilla til å skrive bedre tekster på Kampanje sitt kurs Lær deg å overbevise med tekst 6. april på Grand Hotel i Oslo.

- Selv om bilder og video er veldig viktig i kommunikasjon nå, er du fortsatt avhengig av treffende tekster for å nå gjennom, overbevise og selge. Du må få leseren til å tenke, forstå eller gjøre noe, påpeker hun.

Prinsipper på tvers

Enten du er markedsfører, sosiale medier-ansvarlig kommunikator eller skribent, er sjansen stor for at du er innom en miks av ulike type tekster, formater, sjangre og kanaler.

Fra de korteste slagord og sosiale-medier-tekster til mer utfyllende nettsidetekster og bloggartikler. Fra straighte, enkle budskap til de som krydret med både humor og schwung. 

- Heldigvis gjelder mange av prinsippene på tvers av formater, sjangre, kanaler og bransjer. Utfordringene er som regel de samme, hevder Camilla, og oppsummerer fire spørsmål som opptar mange:

  • Hvordan nå gjennom til målgruppen?
  • Hvordan unngå at tekstene blir tørre som kjeks?
  • Hva skal til for å få folk fra tanke til handling?
  • Hvordan vite om det du skriver er bra?


Dette er derfor blant de temaene som dekkes på Kampanje sitt kurs i Oslo 6. april.

Hva kan kursdeltakerne forvente seg?

- Først skal vi se litt på hvorfor du som regel ikke får den effekten og responsen du vil ha. Vi skal altså se på vanlige feil og mangler ved tekster. Så skal jeg vise deltakerne hvordan de kan jobbe smartere og mer effektivt med tekstene sine.

- Til slutt får du lære noen enkle grep og «hacks» som øker påvirkningskraften, forteller Camilla.

Hun lover også å lære bort SOLGT – en oppskrift på tekst som selger.

Hvilke gevinster kan jeg oppnå med å ta dette kurset?

- Gevinsten ved å få tekstene bedre, er flere. En av dem kan være en høyere konverteringsgrad på nettsider eller på poster i sosiale medier. En annen er at du for eksempel klarer å overbevise kandidater om å søke jobb hos dere, eller kunder om å ta kontakt etter å ha lest på nettsiden.

- Men for å få til den effekten du vil ha, må du vite hva du gjør feil og hva som kjennetegner tekster som selger, understreker Camilla.

Kampanje arrangerer dette kurset i samarbeid med Talerlisten, der Camilla Hager er en av mange gode kurs- og foredragsholdere.

Det er 50 plasser på kurset, og du kan også bestille boken «Skriv så du får ja!» til spesialpris kr. 299,- når du melder deg på kurset, så betaler du og får boken på stedet.

Les mer og meld deg på kurset her!