På sensommeren kan du lære fra de beste når Kampanje Event og Metro Branding inviterer til digital masterclass i hvordan å lykkes med innholdsmarkedsføring! Her får du tre videoforelesninger om grunnprinsipper, trender og mulighetene i digitale kanaler.

Les mer og kjøp billett til early bird-pris her!

Kursholderne Eli Tørud og Kim Nygaard i Metro Branding tar deg gjennom tre videoforelesninger med teamene innsikt, strategi og planlegginginnholdsproduksjon, og distribusjon og effektmåling. I tillegg vil kursholderne være tilgjengelige for konkrete spørsmål på live Q&A hver kursdag, og det vil bli små oppgaver underveis og mellom kursbolkene.

Ta en sniktitt på kurset i videoen under:


Kurset er for deg som skriver for web, sosiale medier, nyhetsbrev eller planlegger innhold, og deg som lurer på hvordan dere skal komme i gang med innholdsmarkedsføring, eller vite hvordan dere kan lykkes bedre enn dere gjør i dag.

Har du lyst til å lære hvordan å lykkes, hvordan du planlegger og gjennomfører prosessen, essensen i god storytelling, samspillet mellom godt innhold, kanalvalg og riktig distribusjon?

Frem til 1. juli har vi 15 prosent early bird-rabatt på masterclassen! I tillegg har vi gode grupperabatter dersom dere er tre eller flere interesserte fra samme bedrift.

Les mer og meld deg på masterclass i content marketing her!