”Vi leter kontinuerlig etter de rette mulighetene for å samarbeide med andre byråer, og til slutt slå oss sammen. Da vi startet dialogen med NP Business Solutions, ble det raskt klart at det var et godt samsvar mellom våre visjoner og hvordan vi jobber for våre kunder. Jeg er veldig begeistret for at vi nå kan ønske Achim og resten av teamet i NP Business Solutions velkommen til Avidly-familien”, sier Ingunn Bjøru, COO for Avidly Inbound Business Line.

En perfekt match

Å vokse raskt utenfor Norden, gjennom anskaffelser, er en sentral del av Avidlys vekststrategi. Oppkjøpet av NP Business Solutions er et betydelig skritt i riktig retning.

NP Business Solutions er en HubSpot Diamond Partner med et kjerneteam på 10 ansatte og et nettverk av 40 frilansere. Administrerende direktør Achim B.C. Karpf og teamet hans fokuserer på inbound marketing og salg for B2B-selskaper, og en betydelig del av inntektene deres stammer i dag fra webutvikling og integrasjoner.

“NP Business Solutions passer perfekt med Avidly og vår visjon. Vi ønsker å være verdens ledende HubSpot Partner. I Tyskland finnes det kun tre HubSpot Diamond partnere, og NP Business Solutions er en av disse. Vi skal være en ledende løsningsleverandør innen nettutvikling og tekniske integrasjoner - NP Business Solutions er eksperter på akkurat dette.

Vi kommer til å fokusere på den midtre og nedre delen av bedriftsmarkedet - NP Business Solutions har mye erfaring med bedriftskunder innen dette segmentet, inkludert DELL, BASF, Cisco og VMware,” sier Bjøru.

Et naturlig neste steg

Achim B.C. Karpf grunnla NP Business Solutions i 2012, og han ser frem til å bli en del av et byrå med de samme ambisjonene for fremtiden.

"Fra det første møtet med Avidly fikk jeg et veldig godt inntrykk av byrået og menneskene, og jeg er sikker på at vi er en god match. Vi har oppnådd målene våre i Tyskland, og vi har tenkt på hva neste steg skal være. Kombinasjonen med å ekspandere markedet for HubSpot i Europa og hele filosofien bak Avidly gjorde at sammenslåingen derfor var det naturlige steget å ta”, sier Achim B.C. Karpf:

"I løpet av de siste årene har vi utviklet selskapet vårt fra et klassisk markedsføringsbyrå til en løsningsleverandør innen HubSpot-økosystemet. Det er den samme retningen som Avidly har gått, så her føler jeg at vi kan dra nytte av hverandres erfaringer og spille hverandre gode."

NP Business Solutions vil enn så lenge operere med deres nåværende selskapsnavn, men legger nå til "- en del av Avidly" til navnet, for å markere endringen.

Utvider landegrensene - mer å tilby internasjonale kunder

Det tyske markedet er det raskest voksende europeiske markedet for HubSpot, noe som i seg selv gjør det til et interessant marked for Avidly. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse i Tyskland betyr det også at Avidly vil kunne betjene sine kunder bedre på tvers av alle nåværende kontorer.

“Først av alt har vi nå fått ti veldig dyktige og erfarne teammedlemmer på en dag, hvilket er et betydelig tillegg til vår tverrfaglige kompetanse. Et annet viktig poeng her er at vi allerede har nordiske kunder som ønsker å utvide sin virksomhet i det tyske markedet, og nå er vi i stand til å tjene dem med eksperter på bakken i München og Berlin der NP Business Solutions har kontorer,” sier Ingunn Bjøru.

Oppkjøpet av NP Business Solutions ble fullført 28. august. Avidly teller nå +300 ansatte i 5 land. +100 av de ansatte jobber i Avidly Inbound Business Line.  

Les mer om oppkjøpet på den offisielle siden for aksjemarkedet her.


Ytterligere informasjon:

Ingunn Bjøru, COO, Avidly; tel +47 976 29 377
Rebecca P. van Vuuren, PR-ansvarlig Avidly Norge; tel +47 482 42 455