Etter 10 år som kreativ leder i FJUZ Kommunikasjon trer Margrethe Muniz nå inn i rollen som Kreativ Leder og flytter inn hos kommunikasjonsbyrået Belong. Med faglig tyngde og smittende engasjement blir hun en viktig brikke hos byrået fremover. 

- Jeg gleder meg skikkelig til å bli en del av Belong! Nå blir det å hive seg over spennende muligheter og utfordringer sammen med nye fine folk, forteller Margrethe.

Byrået, tidligere Patchwork, har gått fra å være et mellomstort byrå med spisskompetanse på sosiale medier til et fullservice reklamebyrå som leverer på tvers av alle kommunikasjonsflater.  

- Margrethe er en bereist kommunikatør med både guts og pågangsmot. I tillegg har hun en verdifull kompetanse og positiv energi – en innertier rett og slett. Vi gleder oss ekstremt mye over å ha henne på plass hos oss og ta fatt på nye utfordringer sammen, forteller Adm.dir Merethe Nyvold Johannessen. 

I tillegg til erfaringen fra FJUZ har Margrethe jobbet som Design manager i If og som AD i McCann og Locomotiv Reklamebyrå. Belong huser i dag 11 ansatte og holder til på Tøyen.