Vi, og våre kunder har mye å gjøre!

Økt oppdragsmengde gir nye behov for ressurser. Etter etablering av Cognito Digital i januar i år, har mer enn 20 bedrifter valgt oss som sitt nye teknologisk drevne marketingbyrå. Dette innebærer at vi må ha ombord flere empatiske, grundige og serviceorienterte medarbeidere raskt!

Prosjektleder

Til vår prosjektorganisasjon trenger vi en Prosjektleder Marketing Automation. I Cognito jobber vi med flere ulike teknologiske plattformer, blant annet MailUp, Symplify, Adobe Campaign og andre relevante løsninger i vår Tech stack.

Vi jobber i, og tilbyr systemer som tilpasser seg oppgaven kunden skal ha løst.

Vi skal styrke vårt prosjektapparat og ser etter deg – en dyktig og allsidig markedsfører, for å ta det operative ansvaret for flere av våre kunder. Klikk for å lese hele beskrivelsen

Digital designer

Vår kreatvive gjeng trenger enda en Digital designer med på laget, og vi ønsker oss en person som har øye for design og brukeropplevelser, og i tillegg har god erfaring med HTML/CSS/Javascript. Du vil komme til et morsomt kreativt team som jobber med å skape nye digitale løsninger for våre kunder. Hos oss får du mulighet til å utvikle deg, og en hverdag med mange forskjellige utfordringer innenfor digital kommunikasjon og design. Her er vår beskrivelse av vår nye digitale designer.

Vi takker for all deling og alle tips, og ønsker dere alle en riktig god sommer!

Cognito