- Det har vært viktig å finne et byrå som snakker til unge mennesker på en engasjerende måte uten å miste seriøsiteten som kreves innen utdanning. DDB overbeviste på den strategiske og kreative utfordringen med faglig styrke og bransjeforståelse,sier strategi- og markedsdirektør i Sonans utdanning, Marit Aamold Sundby.

Hos DDB er de naturligvis svært glade over å få enda en ny kunde til byrået

- Det er alltid gøy å vinne nye kunder, og spesielt gøy å vinne en kunde som man har hatt det så mye moro sammen med gjennom prosessen, sier rådgiver. Vi er naturligvis svært glade for å være best faglig, men det viktigste i en slik prosess er tross alt å finne ut at man liker å være i samme rom, sier daglig leder og rådgiver Eldar Skylstad i DDB Oslo.  

Teamet som vant pitchen var i tillegg til sjefen selv, Eldar Skylstad også prosjektleder Carina Llado, kreativ planner Petter Gulli, kreatørerne Simen Ødemotland og Endre Bruskeland og designer Eda Lyngra.

Personene på bildet (fra venstre): Simen Ødemotland (DDB), Carina Llado (DDB), Audun Stien (DDB), Marit Aamold Sundby (Sonans utdanning), Petter Gulli (DDB), Eldar Skylstad (DDB), Anne-Christine Nordstrøm (Sonans utdanning) og Endre Bruskeland (DDB).

composed article - new site