Etter en større byråpitch falt valget på DDB Oslo. - Deres miljø dekker alle våre behov fra utvikling av kommunikasjonsplattform og leveranse av alle elementer i en kundereise. Vi er sikre på at vi har funnet en av Norges beste aktører og er veldig glade for at de vil ta på seg å arbeide for en utfordrer som oss, sier administerende direktør Eilert Bredo Lund.

Bilglass- og bilradiobransjen preges av få, men store aktører. Steinspruten Bilglass og datterselskapet DAB-Auto er utfordrere i bransjen, men mangler ikke ambisjoner.

- Med tiden håper vi å etablere oss som en av de tre viktigste aktørene innenfor reparasjon og skifte av bilglass, og at både forbrukere og bedrifter skal sette pris på vår ekspertise og servicegrad, sier Bredo Lund.

DDB Oslo skal utvikle og implementere kommunikasjonskonsepter og –tiltak for både Steinspruten Bilglass, DAB-Auto og VIP Bilservice som alle er selskaper under REC-gruppen.

Carina Llado er godt fornøyd samarbeidet, som allerede har gått i gang med arbeidet på et strategisk nivå.
- Steinsprut og bilradio er noe som angår de fleste som eier bil i Norge, og det er kjempespennende å jobbe med en fremoverlent kunde som ønsker å ta en tydelig posisjon, sier Llado som er konsulent for kunden.