Det er kanskje ikke det motivet du forventer å se i en taxi i India. Men dette er et resultat av at Involve har samarbeidet med prosjektet Taxi Fabric, som er sponset via Crowdfundingsamfunnet Kickstarter.

Populære kontraster
Involve har sponset en lokal designer og en taxisjåfør i Mumbai til å dekorere innsiden på en av de ikoniske Premier Padmini-taxiene. I tillegg har Involve selv designet en taxi som nå kjører rundt i millionbyen med de norske motivene.

Illustratør Anja Sofie Haugen står bak det norske designet.

-Vi valgte å kalle prosjektet "Contrasts". En passende tittel med tanke på forskjellene på det kalde, lyse nordiske mot det varme fargerike indiske, sier hun.

Og det virker som denne taxien er populær. Taxisjåføren Brijesh Kumar Shukla, som kjører den norskdekorerte taxien, forteller:

- Jeg liker designet svært godt - spesielt fargene. Mange av mine passasjerer spør meg hvor interiøret kommer fra, fordi det er så vakkert og fargerikt. De elsker monumentene også.

Prosjekt på tvers av landegrenser
- Taxi Fabric-prosjektet dukket opp i nyhetsbrevet til Kickstarter. Jeg likte umiddelbart den enkle og konkrete ideen, og så at dette ville være et kult prosjekt for et kommunikasjonsbyrå med både designere og illustratører i huset, forteller Espen Aarbakke, tekstforfatter i Involve.

Les mer om prosjektet og se flere bilder her

Klikk her for å lese om prosjektet til den lokale designeren som ble sponset av Involve