TINE er en naturlig del av nasjonaldagen

Mai er festmåneden fremfor noen, og høysesong for bruk av TINE-produkter til kakebaking og andre gode matopplevelser.TINE hadde en stor Pavlova-kampanje fra slutten av april og frem til og med 17. mai. Som en forlengelse av dette så MediaCom en mulighet for TINE til å være synlig over hele Norge på 17. mai.
Strategien var å ta en aktiv del av det norske folks historiefortelling på nasjonaldagen. Dette ble gjort ved å tilby Snapchat-brukere et visuelt element de selv ønsket å tilføre bildene sine – med TINE som en diskré avsender.

TINE ble en naturlig del av historiefortellingen på Snapchat

Vi utformet en serie med totalt fire filtre. Disse ble presentert på ulike tidspunkt gjennom dagen for å øke relevans og dermed også brukerfrekvens.
Filtrene fokuserte ikke på produkt, men representerte en nasjonalromantisk stemning og norsk natur som TINE kan være en naturlig avsender for.
Designet var i en naiv illustrativ stil som kler mediet godt.

TINE nådde ut til nesten 2 millioner unike mennesker

Filtrene genererte over 10 millioner visninger, og nådde over 1,8 millioner unike brukere! Det betyr at 90 prosent av alle nordmenn som bruker Snapchat, så ett eller flere filtre.
Filtrene ble brukt nesten 450 000 ganger av over 260 000 unike brukere - alle de fire filtrene ble brukt gjennom dagen, noe som ifølge Snapchat er et stort kompliment til designet.

Les mer om dette og andre caser fra MediaCom på https://mediacom.no/cases/