Prisguiden er en landets ledende prissammenligningstjenester og har vært tilstede på det norske markedet helt tilbake til 1998. Selskapet, som er deleid av Opplysningen 1881, tilbyr søk og sammenligning av priser på mer enn 3 millioner varer fra over 350 butikker.

I følge Markedssjef i Prisguiden, Anders Bakke Ingebrigtsen, ble OMD blant annet valgt på grunn av byråets strategiske kompetanse og helhetlige tilnærming til oppgavene. «Jeg har samarbeidet med OMD i flere år fra min tid i Orkla, så dette føles litt som å stikke på besøk til naboen».

«Det er superspennende tider for oss og første gang Prisguiden er på med massekommunikasjon. Vi har brukt det siste året på å relansere tjenesten og har utrolig god fart om dagen - siste måned hadde vi en halv million unike brukere og trafikkvekst på 40 %. Nå gleder vi oss til å se hvordan smarte medieløsninger kan løfte merkevaren Prisguiden fremover», sier Ingebrigtsen.

«Netthandelsbransjen går så det suser, og vi vet at forbruker setter stor pris på tjenester som både gjør kjøpsprosessen enklere og tryggere», avslutter Anders Bakke Ingebrigtsen.