Keith Aylmore er ansatt som ansvarlig for design av brukergrensesnitt og visualisering av data i Penetrace. Han har tidligere hatt konsulent- og ledelsesroller innen digital reklameproduksjon og eLearning både i Oslo, London og Skottland. Keith er designer og har jobbet med brukergrensesnitt og dashboard design i blant annet Adform.

”Vi er godt fornøyd med å ha Keith med på laget. Han er en dyktig designer med viktig erfaring som vil bidra til å løfte brukeropplevelsen av Penetrace”, Produktansvarlig i Penetrace Christian Hansen.

Vi gleder oss også over å ønske Camilla Bendixsen, Adrian Keller, Siemen Kindem Sæther og Mads Fellkjær velkommen til Penetrace.

Camilla kommer fra annonsørsiden og har i flere år selv brukt Penetrace. Senest i sitt engasjement som merkeutvikler i Tine. Hun har også tidligere jobbet som marketing manager i Telia. 

Adrian har en master i økonomi fra Universitetet i Stockholm hvor han skrev sin masteroppgave om økonometrisk analyse - et viktig kompetanseområde for Penetrace. Han har også undervist i faget.

Simen fullførte i sommer en master i finans ved universitetet i Aarhus og har også gjennom studietiden opparbeidet seg relevant erfaring innen automatisering og innsiktsbaserte kundeopplevelser gjennom sitt engasjement i Differ.

Mads har ved siden av studier på BI i Oslo jobbet deltid hos Penetrace som Data Operations assistent.

Keith blir en del av produktutviklingsteamet. Camilla går inn i rollen som Customer Succsess Manager og Adrian, Simen og Mads blir alle en del av Data Operations & Quality teamet i Penetrace. 

Penetrace er en marketing intelligence plattform som hjelper annonsører med å identifisere hvilke markedsaktiviteter som gir resultater på kort og på lang sikt. Selskapet ble etablert av Henning Tunsli i 2007 med hovedkontor i Oslo, representasjon i Stockholm, København og London og brukere over hele verden. Selskapet eies av Verdane Capital, Nydalen Venture og ansatte.